Se intampla in Romania (da’ pana cand?)

Se intampla in Romania: Dupa ce ca in Romania, inca se mai practica faza cu umplutul sacosei dupa inspectie – indiferent daca esti in regula sau nu, trebuie sa “marci” ceva pentru burtica inspectorului – iata ca asistam la o “periere” chiar intre inspectori.

Inspectorii de la Bucuresti sunt dusi la restaurante si chefuiesc cu conducerea”, asa a sunat apelul primit joi, din partea unui angajat al Inspectoratului Teritorial de Munca Timisoara.

Poveste: O echipa de la Bucuresti a venit in control la Inspectoratul Teritorial de Munca Timisoara unde sunt o gramada de probleme. Vizata de control este sefa institutiei si cativa sefi de servicii, adjunctii ei. Numai ca inspectorii veniti la Timisoara in control s-au dus la finalul controlului intr-o comuna de la marginea Timisoarei, la un restaurant, unde s-au chefuit.


Mai pe larg, gasiti subiectul aici – link.

Si nu mai radeti, nu mai dati din coate si sa nu va prind ca ma stresati cu faze de genul ” Si ce? Nu ma intereseaza!”. Pentru ca ar trebui sa va intereseze: toate astea se intampla din banii vostrii, ai contribuabililor. Si daca nu ai vostri, atunci – sigur – ai parintilor vostri!

Acesta este unul dintre motivele pentru care se duce tara asta de rapa…..

Later edit: Daca intr-adevar, cele doua echipe se aflau acolo la un “team-buiding” (lol?), atunci de ce:

– Inspectoarea intervievata nu-si spune numele? Zice ca e in timpul ei liber, cand de fapt e ziua in amiaza mare, in timpul serviciului. Plus ca se vede clar pe fata ei ca minte intr-un mod infantil.
– Doamna Corescu se face misterios ca ploua? Nu vede nu aude. Din atitudinea ei reiese dispret pt. ziarist si dispret pentru informatia publica. (vorbeste la telefon, cica)
– Un domn de la masa, vazandu-l pe ziarist, il apuca subit durerile de cap si se face ca se gandeste la ceva grav? Precum si ceilalti, care se tot uita in alta parte, sperand ca nu-i recunoaste nimeni.

bullets

8 Comments

  1. Poti sa le fluturi si un tramvai sau o ghilotina prin fata ochilor, ca ei tot cu ochii dupa bacsis s dupa tunuri vor fi !
    “SA-I ATARNAM PENTRU UN TIMP CU CAPU’N JOS
    SA VADA LOCUL DE UNDE’AU PLECAT”.
    Andrei… 😉

  2. Ar trebui sa fie difuzate mai multe filmulete din acestea da de se face odata dreptate.

  3. ar trebui sa aibe o pleoapa iritata ca le-a sarit limba romana moderna in oki

  4. sunt niste oameni fara bun simt!unde mai pui ca ce zic, o fac si inconstient!ca doar nu ne cred prosti pe toti!iar dk,tu bullets,mai ai ceva de comentat,e dreptul meu,mi s-a dat oportunitatea asta,asa ca lasa-ma in pace!

  5. mai astia de la ziar nu ma mir de ce sunt asa de urati de lume, nesimtiti pana la dumnezeu, ce faceti aci?cum va numiti?etc, nu exista ceva sa le inchida gura aia a lor? nu zic ca spaga conduce romania da macar sa isi faca meseria fara belele
    yach , romania asta, bine ca unii mai apuca sa si plece

  6. ba,presa face treaba buna!dar ei sunt singurii care o fac cum trebuie!dar nu vedeti ca nu se
    intampla nimic?lor nu le pasa?noi,”prostimea”,ne ofticam si ajungem sa ne amuzam la un moment
    dat!ce putem sa mai facem?!suntem probabil dezamagiti,scarbiti,satui…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *