Politia in actiune!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O urmarire ca in filme. Doi cetateni urmaresc doi politisti care fug de mama focului! De ce? Pai uite…
Stai! – veti zice – Pai nu trebuia sa fie invers? Politistii sa ii urmareasca pe aia….nu invers…

Cei doi cetateni sunt Doru Iuga de la OTV si cameramanul sau, care neavand ce face la ora aia tarzie din noapte, cauta politisti prin crasme, cazinouri etc….
Sa fie doar o intamplare ca gasesc atatia?

bullets

3 Comments

  1. Iuga s-a jurat pe Dan Diaconescu in direct ca ce am vazut nu este o facatura.Ce facem,il credem?

  2. Eu am lucrat pe Lipscani toata vara trecuta. Nu e o facatura, politistii chiar isi pierd vremea prin bodegi. S-au spart destul baruri pe langa bodega aia unde i-a gasit pe ei…exemplu cunoscut fiind Backstage si Offside, pradate amandoua odata, avand in vedere ca in centrul vechi patruleaza vreo 15-17 patrule. in schimb domnii politisti erau foarte ocupati cu ratoitul la baruri de la care nu isi scoteau nimic si cu amenintari. Dar in schimb se cacau pe ei de frica daca simteau ca e sa intre in vreun cacat. De exemplu a venit un politist dupa ce mi-a spart barul si a inceput sa tipe ca da amenda ca de ce n-avem nuamr de telefon in geam ca de ce n-avem alarma…ca ne da el amenda sa ne potolim. Cand i-am zis sefei la telefon aia a cerut sa vorbeasca cu el si cand n-a vrut a zis imediat: Intreaba-l cum il cheama. Prostul a inceput sa se balbaie si a dat alt nume. SUnt niste cacati de oameni, cei mai corupti pentru ca au de unde sa isi traga foloase.

  3. bravo iuga! imi place si urmaresc emisiunile lui scandaloase dar adevarate!!! bomba zilei…si cu popa bagabont care a mintit ca a gresiy Brav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *