And the winner is…. Paul Potts

Aceasta este figura unui invingator. Un inger cu dinti strambi – asa cum l-a caracterizat televiziunea britanica ce a transmis live acest show.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Asa cum era de asteptat, Paul Potts a reusit sa castige finala concursului Britains Got Talent plecand acasa cu 100.000 £ in buzunarel (aproximativ 200.000 $) si avand in fata un viitor stralucit. Simon Cowell l-a bagat in studioul de inregistrari la numai o zi dupa castigarea finalei pentru a dfinitiva cat mai rapid albumul sau de debut. Deasemenea, va sustine un recital in fata reginei pe data de 3 Decembrie la Royal Variety Performance.

Anuntarea castigatorului (minutul 2:30, pentru cei ce nu au rabdare 🙂 )

Si iata-l, din nou, cantand Nessun Dorma, de data aceasta varianta completa.

Calitatile vocale ale lui Paul Potts sunt remarcabile, chiar daca iti place sau nu opera. Nu poti sa nu fi profund miscat de modestia acestui om, ce vindea telefoane pana acum o saptamana.
Povestea ce am pornit-o pe blog alaturi de el, are un final fericit. Exact ce ne doream!
Sa va spun o chestie: sunt sigur ca multi dintre noi nu au avut vreodata vreo tangenta cu opera, dar de cand l-am descoperit impreuna pe acest om, si am vazut cata emotie emana aceasta muzica, am ajuns sa o iubim! (cel putin pentru o perioada :d )
P.S Asteptam sa vedem asa ceva si in Romania, ca de blonde ce fac playback ne-am cam saturat. In orice caz, industria muzicala romaneasca, fiind la pamant (motivele nu le enumeram aici) nu ne asteptam sa vedem asa ceva prea curand. Momentan, cei ce “descopera talente” sunt ocupati! (fiecare cu cate o blonda)

bullets

10 Comments

  1. da, misto, chiar ma intrebam cine a castiagt pana la urma, bravo lui! un om simplu si modest a reusit ce nici el nu credea ca poate!

    p.s. ca sa fiu putin cinic, sper ca nu te infurii iar daca vezi stirea asta si pe la alte ziare 🙂 Oricum cititorii fideli stiu de unde a pornit, asa ca stiu pe cine sa crediteze.

  2. Stai relax Claudiule’ stirea a aparut pe mii de site-uri, inca de duminica, la o ora dupa ce Paul Potts a castigat concursul. A avut o imensa audienta in UK, iti dai seama…

    😉

  3. E un secret oare ca Pavaroti pana prin 2002-2003 nu stia sa cante dupa note muzicale?
    Talentul ramane talent… Rog cei care nu ma cred sa verifice!

  4. un mic adevar… prin ce cinta el transmite si sentimente… are un fel de impact emotional foarte puternic la public … ceea ce nu poti obtine cu conservatorul sau alte scoli… pur si simplu asa ceva nu se poate cultiva … e talent 🙂
    ps… am ascultat si mai mari(pavarotii si altii ) si de si calitatea este mult mai mare nu obtin acel impact… cine stie ? poate e “efectul cenusaresei ” … sau poate nu

  5. ne-a miscat mult omul asta!iar un om care reuseste sa faca asta,e un om deosebit!are talent
    ,e clar!bine ca am reusit sa-l cunoastem!iar cu faptul ca fiecare e ocupat cu cate o blonda,
    te inseli!sunt si mai multe!si sa nu uitam ca multe sunt vopsite…lucreaza sub acoperire! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *