Batalia sexelor

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sa vezi si sa nu crezi! Pfffffff…

Prima TV isi imbogateste grila de programe cu un nou reality-show. “Batalia sexelor” este emisiunea in care patru cupluri vor incerca sa-si imbunatateasca relatia, pe parcursul a 40 de zile.
Fiecare cuplu va fi urmarit separat, pentru a putea observa ce anume nu merge bine intre parteneri, care sunt punctele forte, dar mai ales punctele slabe ale relatiei, precum si motivele de cearta. Alternativ, fiecare partener va avea posibilitatea sa fie “sef”, atat in casa cat si in relatie. La finalul celor 40 de zile, cuplurile isi vor atinge sau nu scopul – imbunatatirea relatiei.

Cei de la Prima Tv ne incanta cu un show inspirat din viata romanului, mai exact din viata de cuplu. Se numeste “Batalia Sexelor” si cica se vrea a fi un reality show. Cu toate ca sunt sigur ca e regizata . Chiar era nevoie si de asa ceva? Dupa ce vizionezi primele cateva minute, incerci sa iti dai seama cam ce transmite aceasta emisiune:

1. Asa DA!

2. Se incearca redarea vietii de cuplu in Romania (ea urla, el ameninta, poc, trosc, anafure si dumnezei ..)

3. Bateti-va ba, ca de asta se numeste “Batalia sexelor”.

4. Nu faceti ca ei! Radeti de ei!

Haideti sa vedem niste bucati dintr-o emisiune. Nu o sa va plictisiti, promit. Sunt scurte si la obiect! 😉

El calca rufe, injura si da foc la casa:

El spala geamuri si injura sau mai bine zis, injura si spala geamuri:

Ea vine acasa, el injura, ea injura, el a spalat geamuri, ea injura,el a calcat, ea injura…finalul e extraordinar!!

Valeu! Sunt curios ce se va intampla intr-o editie viitoare. Pun pariu ca el o va arunca pe ea, pe geam. Din cauza caldurii. Daca nu o arunca, clar, se adevereste faptul ca e regizat totul. 😉

Thx to tele (nooooot)

P.S Ce face romanul pentru 2000 euro….

bullets

16 Comments

  1. si astia nu sunt sanctionati de cna? eu cred ca mai degraba copiii pot invata ca asa trebuie sa se comporte de la o emisiune d-asta decat de la 15 filme de actiune cu mii de gloante si morti

  2. chiar exista oameni care se uita la asa ceva? trist…jenant…penibil…acum nu ma mai mir ca nu am mai dat drumul la televizor de aproape 1 luna

  3. insa..asta e penibilismul care se intampla in multe case…si sunt multe femei care accepta mizerii de felul asta din partea barbatilor si nu sunt apte sa gandeasca si sa-l lase dracului de retardat sa se descurce singur. Oricum sper si daca a fost regizat si daca nu…sa nu dea idei si indici de comportament noilor generatii care sorb telenovelele si manelele si atitudinile de 2 lei de la tv.

  4. Bai frate,rad ca prostu in papusoi.Daca nu este nimic regizat peste doua saptamani o arunca pe geam si il vedem apoi pe Lazarus la Dan Diaconescu in direct continuind emisiunea inca doaua luni.Suntem de cacat cu asemenea emisiuni.Ce tampita se lasa trasa de par,impinsa,injurata pentru o mana de arginti?Ce fraier accepta sa-l vada o tara cum nevasta il face betiv si handicapat?Eu cred ca totul este regizat si suma din contract este mult mai mare.

  5. si ca tot vine vorba de cna-ul care nu face nimic, acum la ora 11:50 pe pro tv, se termina filmul tarzan omul junglei…in care bo derek este topless si se joaca cu o maimuta si cu tarzan…astia nu primesc amenda ca arata tate la ora 12 ziua?

  6. la ce tate are, ar fi bine sa fie, ca altfel inseamna ca imi plac si barbatii

  7. Futu-l in gura sa-l fut ! De ce mama draku nu am parte si yo de oamani deastia sa ii pun la punct ? De ce ? De ce ? De ce ?

  8. Ce tâmpit. Păi există două variante:
    1. Fie e regizat şi astfel sparg audienţa cu atitudinea aceea de 2 bani pe care o manifestă anima… ăăă… soţul.
    2. Fie chiar e adevărat şi ăia doi îs de acord să se facă de comandă în faţa unei naţiuni întregi.
    În fine, eu tot nu înţeleg rostul acestei emisiuni. Oamenii dacă tot au probleme, măcar să facă o emisiune prin care să-i ajute să-şi rezolve probleme, nu să le facă publice… Apoi noah, ce nu fac oamenii pentru un ban în plus. Mă refer şi la cuplu, şi şi la televiziune.

  9. Sigur e regizat. Cel puţin eu nu cred că sunt aşa de proşti ca să se certe în faţa atâtor oameni…

  10. mi-e lene sa dau pana pe canalu 32 unde am aruncat PrimaTV, nu stiu emisiunea asta

  11. mhai vezi ca nu mai sunt valabile filmuletele…te sfatuiesc sa le urci pe trilulilu data viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *