Crima dubla in Rusia

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Crima dubla surprinsa in direct (live) undeva prin Rusia. Un cuplu filmeaza cand, deodata, in spatele lor o masina opreste alta masina si doi insi se dau jos si incep sa traga cu armele. Rezultatul? Doi morti. Sa fie vorba de un “scam”? Nu prea imi vine sa cred. Acum depinde doar de voi daca vreti sau nu sa vizionati filmuletul. Imaginile nu sunt socante. Tocmai de asta ma gandesc ca ar fi vorba de un fake. Eh….

Deci?

bullets

10 Comments

  1. e fake dude. in primul rand, daca ai coaiele sa impusti doi tipi, nu te retine nimic sa nu ii impusti si pe martori. nu intra in calcul spaima sau altceva. uite-te la primul pistolar, se indreapta calm spre cel de jos, trage un glont, si pleaca. deci calmi au fost, dar au lasat ca martori o pasarica si un natarau, care i-a si filmat.
    lets get real|::)

  2. fake… cel care filma in momentul in care au aparut masinile in cadru are tendinta sa focalizeze spre ele (centreaza camera pt cateva secunde pe masini)… deci stia ca ceva se va intampla.Dupa cum a spus si arhi daca era vb sa fie real nu lasau martori si in nici un caz nu era atat de putin asnge si fata atat de intacta daca erau impuscati in cap cum sugereaza filmul. Plus ca cel care trage in sofer, din unghiul in care era tb sa traga prin parbriz, iar parbrizul este intact.

  3. mda , fake ! Cum spunea si Andrei S. ca “parbrizul e intact”… probabil a avut pistol cu curba si glontul/gloantele s’or fi dus pe geam … si intr’eadevar nu se lasa martori,mai ales k nu era nimeni care sa ii opreasca sa nu ii ucida si pe cei 2 din statie.

  4. Pfoai de capul meu. Mai penal de atât nu putea fi. Noah, că tre să fac şi io unul de ăla… Io îi cer ajutorul lui mama.. Poate fac şi io trafic pe YouTube.
    Ce ţine de protagoniştii din acest film, cred că o citi prea multe benzi desenate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *