Cine e Nikita?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Multi dintre voi nu stiu cine este Nikita si cum naiba de a ajuns pe micul ecran. Sa fie doar noroc chior, o fi avut ceva pile? Ce lucruri au facut-o asa cunoscuta? (pfff) Sau cum de a devenit asa “iubita” de romani? Cum? Stati doua secunde. Ce aveti? Cum nu-i vedeta? Pai este vedeta, din moment ce o urmaresc interlopii si o impusca in spate cu gloante de paintball. Asta dupa ce se asigura cu un: “Taci ma! Ea e!… Da-i, ca-i dura asta, nu simte!”

Pe numele sau real, Mihaela Ispas, Nikita “se dezvaluie” la Pro Tv, acestia facandu-i un portret in binecunoscutul si amarul lor stil (…”Da Vinci, izbit de finele trăsături ale gingaÅŸei făpturi”…). Prea multe nu o sa va mai spun. Urmariti , deci, cu incredere reportajul intitulat “Nikita, viaÅ£a ÅŸi opera”. (Sa aveti o lamaie la indemana!)

bullets

21 Comments

 1. intoarce`te in mocirla primordiala!! draq sa te ia de balena eshuata=))) si app` bullets…..ms ptr recomandarea lamaii 😀

 2. hipopotam transpirat ! :)) dusmanii invidiosi pe valoarea si talentu’ ei =))

 3. Sunteti rai si nu apreciati calitatile ei. Va provoc pe oricare dintre voi, pentru ce onorariu doriti, sa va faceti in halul asta de cacat la televizor. De cacatul cacatului si asta la absolut fiecare aparitie. De cate ori am vazut-o la televizor nici macar din greseala nu a reusit sa spuna o fraza care sa aibe cel mai neinsemnat sens. Eu unul nu as putea. Drumul ales de ea ne este deschis tuturor si cu toate astea preferem sa ramanem anonimi.
  Si ca sa inchei Nikita style:
  hai bonjour si Doamne ajuta ca fara dragoste nimic nu e, nici macar ciocolata pe care am mancat-o ieri care de aia nici nu mai e.

 4. e de doi bani, de fapt cine e? e o persoana care vrea sa se afirme. altfel n-are cum sa intre in socetate…

 5. mancauar pamantu ca urata este:d cine dreacu s-o futa si pe ia decat un moldovean

 6. ASA ZISA “NIKITA” NU ARE NICI UN TALENT, SI NU AR TREBUI MEDIATIZATA. DACA ESTE LUPTATOARE, SA APARA LA EMISIUNI SPORTIVE, LA CELELALTE EMISIUNI NU ARE NIMIC INTERESANT DE SPUS.

 7. a lu ispas e oribila din toate punctele de vedere.Dar mai oribili sunt cei care se baga in seama cu ea.Trebuie lasata in mocirla ei!!!!

 8. ori ce animal poate fi mai inteligent decat creatura aceasta!!!!!!!!!!!

 9. esti proasta facuta duda!!!mai bine du-te si mai da jos din greutatea aia de hipopotan!!iar expresiile alea de tiganga basita lasa-le in WC cand te cacii!!esti praf fetit-o…n-am cuvinte…zau!

 10. cine e imputita asta?? e o cretina care se filmeaza cand face sex domane

 11. in primul rand este un suflet de om. Toti avem defecte.Nu fiti atat de rai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *