Britney’s MTV VMA 2007 performance

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sunt sigur ca ati auzit cu totii de revenirea spectaculoasa a celebrei Britney Spears in industria muzicala americana. A “cantat” in deschiderea MTV VMA 2007 acum cateva seri. Nu stiu cati dintre voi ati vazut-o “live” dar pregatiti-va sa asistatti la cel mai urat lucru vazut pe micul ecran. In ciuda faptului ca toata lumea astepta “marea revenire”, ea a reusit sa se faca de ras prezentandu-se cu o costumatie nepotrivita pentru actuala sa silueta. Mai exact , s-a imbracat ca o tarfulita. In plus fata de asta ne-a dovedit ca nu stie nici macar versurile pe care trebuia sa faca playback! Oare acest moment sa fie punctul culminant al carierei sale?

Britney Spears – Gimme more live at MTV VMA 2007

Thx to Carmen

bullets

18 Comments

  1. Mie mi se pare ca arata extraordinar pentru o femeie care a nascut de 2 ori. (sau ma insel?…) Totusi, cam aiurea ca apare asa pe scena. Culmea disperarii. Si ea nu era cheala? Sau am ramas eu in urma asa tare?

  2. mai carmen dar e acelasi clip … care e ideea ta?

    durdulie e, dar nu asa cum o “prezentau” paparazzi inainte.
    oricum e naspete si pare pierduta pe scena acolo.

  3. sincer cred ca a baut ceva inainte de a intra pe scena. La prima vedere a videoclipului am vazut 2 dezechilibrari, saraca sa cante nu mai stie dar nici sa mearga drept.

  4. asta pentru ca a petrecut 3 zile ianinte non stop venind la rasaritul soarelui beata mereu… daca poti vedea cand isi duce in film mana la “leopard” are o unghie rupta =)) de false ce sunt..+ca am vzt pe perezhilton earlier ca iar ne arata splendoarea pe unde ies copiii..asta nare bani de chiloti, parol !

  5. mda … si eu stiam k era cheala … cand i’o fi crescut atata par … nu pot sa imi dau seama !
    oricum … a cam ruginit tanti asta, era mai vioaie, mai jucausa inainte, se misca mai cu viata … acum i se cam impleticeau picioarele, s’a ingrasat … si am vazut k nu prea isi departa picioarele … sataea cu ele apropiate … ma gandesc la 2 motive :
    1. Sa fi facut kk pe ea inainte de a intra pe scena;
    2. Sa fi fost in “acea perioada a lunii” …

  6. as putea zice ca dupa 3 ani de cat na cantat / dansat sa descurcat binisor sa ingrasat cam mult , dar pot zice ca a fost bine fata de alte “staruri” 🙂

  7. bietu ala pe care calca la un moment dat :)) lasand gluma la o parte: cam jenant da fata incearca sa se reabiliteze. Putin respect merita macar pentru asta.

  8. Era belea de tipa inainte sa se marite. Acuma e vai de mama ei …Uitati va si voi ce fizic are akum.

  9. intr-adevar a fost mai mare rusinea ce a facut ea acolo….nu mai arecalitatile de cantareata si dansatoare pe care le avea acum ceva timp….k le avea…cel putin alea vocale nu lipseau chiar deloc…in rest na…nici inainte nu arata prea grozav…cat despre melodie ….sunt sigur ca va avea succes…..

  10. hm…adevarul e ca nu mai e asa grasa, mai ales ca a nascut doi copii.Arata chiar bine daca o comparam cu beyonce, care si ea isi recunoaste formele rotunjoare desi nu a nascut nici un copil inca. Reprezentatia ei e jalnica intr-adevar. Melodia e frumoasa, dar ea pare ca si cum ar fi dat iama in vinu pastrat pentru dupa show.

  11. imi inspira mila…….ai zice ca e prima data cand urca pe o scena!!!!!
    ….si formele rotunjoare sunt acum la moda daca te uiti
    la Beyonce,Rihanna si multe altele…

  12. acum ca se afla intr-0 perioada extrem de proasta nimeni dintre cei care au fost fani nu o mai sustin.banii i-au luat mintile si nefericirea in dragoste au distrus-o!mie imi e mila de ea .ea era energica avea niste miscari de ramanea lumea muta
    intr-adevar s-a ingrasat.poate isi va reveni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *