Wtf

Stiti ce nu imi plac mie? Nesimtitii. Aia ce “iau” filmele de pe youtube, le “baga” pe trilulilu iar apoi se bat cu pumnul in piept ca au descoperit focul. Or fi platiti pentru asta?

Si mai sunt destui ce “se hranesc” de prin posturile mele. Dar …ce sa-i faci! Acum stau si ma gandesc: Oare sa desfiintez categoria “Links”?

Voi ce ziceti?

P.S. Exista insa si oameni civilizati ce baga un “via” la sfarsitul postului. Multumesc.

bullets

9 Comments

  1. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Pe urma imi trebuie timp, rabdare si inspiratie sa caut ceva interesant pe net. Asa aici tu faci niste recomandari bestiale. Keep it going!

  2. TRUE. Nu-o desfiinta. Pana la urma care e scopul ei? Sa ai tu cititori pe blog. Daca scoti rubrica, pierzi rating-ul. In plus, vom pierde si noi 10 minute de amuzament, si de iesire din monotonie ;). Pana la urma cu ce te deranjeaza ca posteaza aia pe trilulilu, sau pe orice alte site-uri? Nu cred ca au nimic de castigat, si tu nu prea ai de pierdut. Ca sa fure, aia tre sa iti citeasca blog-ul, deci ti-ai atins scopul. Daca macar 1 din 100 isi mentioneaza si sursa, ai si 1% free advertising. Te cred, ai vrea sa ai 100% free advertising, da stii si tu ca nu prea se poate.

    Daca scoti rubrica ai numai de pierdut. N-are rost sa afectezi calitatea blogului doar de dragul de a le face in ciuda unora sau altora. Pe principiul “sa moara capra vecinului”, iti tai singur craca de sub picioare, pentru ca pierzi audienta. Si din cate am vazut in unul din posturile tale anterioare, audienta inseamna bani, si blog-ul asta incepe sa devina incet incet o afacere. Asa ca “THINK MAN, don’t do something stupid”.

    Keep up the good work! 😉

  3. Pe aceeasi idee: daca poti sa o tii in viata, n-o desfiinta. Stim si noi cat e de greu sa gasesti niste chestii interesante pe net. 🙂

  4. e o sabie cu doua taiusuri, pe de o parte ai dreptate cu nesimtitii aia care fura si isi asuma creditul, pe de alta parte daca il scoti parca tinzi si tu spre aceeasi ramura, iti cam pierzi din integritate. Oricum cine te citeste stie ce citeste si cum ajung acolo ….

  5. poate sunt un pic rau dar parca prea multe “links”. oricum de cele mai multe ori sunt treburi interesante
    in legatura cu cei care iau de pe youtube si pun pe trilulilu…niste copilarii, nu cred ca prin aia se evidentiaza careva…

  6. “Cainii latra, caravana trece”…
    It’s what you are , it’s whiat is all about” si apoi, uneori, mai binele e dusmanul binelui.
    Poate n-ar fi rau sa vorbesti cu Arhi; sa faca manifest de blogger III in care sa includa nesimtirea unor “bloggeri” fata de munca altora si de ce nu, sa se apropie putin de adevar privind problema si din alt unghi nu doar a jurnalistior care “fura” sau uita sa mentioneze sursele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *