Ne-am integrat in UE

Romania s-a integrat in UE. In schimb romanii, NU.

„Am fost şocată de atitudinea medicului anestezist. A venit la mine doar ca să îi dau şpaga. După ce i-am dat 150 de lei, a făcut stânga împrejur fără să schiţeze măcar un semn de mulţumire. Medicului care m-a operat i-am dat 1.000 de lei, plus 350 de lei pentru medicul şi rezidentul care l-au asistat. Dacă aveam nevoie de ploscă sau de schimbarea aşternutului, trebuia să dau infirmierei cel puţin 5 lei, altfel nu mă băga în seamă. La brancardier i-am dat 10 lei ca să mă aducă de la sală. Asta e. Eşti la mâna lor.

Ia cititi articolul asta: – link

bullets

4 Comments

  1. si o sa ne integram cand o sa avem destui bani sa ne ducem la cabinete particulare la care daca vom plati vom avea si pretentzii ! Nu vom mai sta cu capul plecat la nesimtzitzii astia de BUGETARI !

  2. din pacate asta e scopul medicilor mai nou, sa-si traga vile de lux, si masini care mai de care… ar trebui bagati in camere de gazare cativa prinsi in flagrant cu spaga, poate se sperie restu.La astia e mai rau decat cu politicienii, aia macar stii ca fura ca in codru, dar daca nu dai spaga la medic risti sa mori!

  3. Daca tot dai bani mai bine mergi la un spital privat , macar sa stii cat sa dai pe factura, nu sa stai sa te intrebi daca i-ai dat bine sau nu si vezi ca pe urma iti face ca Ciomu’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *