Zooper tare


“One Day, One Deal”

S-a lansat un nou mare serviciu romanesc de vanzari online, numit Zoop!. Un site web 2.0 ce va prezinta (si vinde) 6 produse saptamanal, mai exact un singur produs pe zi la oferta speciala.

Zoop.ro este un magazin online facut dupa ideea “One deal a day” similar in concept cu ghelir & woot.com . Ofera un produs la reducere in fiecare zi. Produsul este valabil pentru 24 de ore iar oferta expira la miezul noptii cand locul acesteia este luat de catre alt produs.

Important este ca nu trebuie sa te inregistrezi ca sa cumperi la ei deci automat nu mai pierzi timpul. Comanzi instant: plata se poate face cu cardu (asta daca ai bani pe card :D), prin transfer bancar sau prin depunere intr-un cont. Simplu, rapid si eficient. Produsele iti vin acasa in 48 de ore prin serviciul de curierat rapid.

Ce mi-a atras atentia indeosebi: in josul paginii avem un ceas care ne arata cat timp mai avem la dispozitie sa facem comanda si un programel (download & install) care ne anunta in fiecare zi pe desktop promotia zilei. Alta metoda de a fi la curent cu produsul zilei ar fi RSS-ul. Asta daca stii ce e ala un feed si cu ce se mananca. 😉

Produsul prezentat ieri a fost prezentat un aspirator. Astazi, oferta zilei este o etajera si suport de ziare. Pentru mine nu prea prezinta interes asa ca o sa urmaresc zilele astea sa vad cu ce ma mai surprind baietii. Sincer, astept o camera digitala, de preferat un Canon. Mai ales ca inca plang dupa cel vechi care s-a stricat (arghhh!).

Zooper tare! 🙂

bullets

6 Comments

  1. mda se pare ca au platit si pe zoso si pe pitic, toti au scris de ei
    nu e nimic exceptional, preturile sunt medii, nu e ceva nou…
    Cel putin pe fulgerica e scris ca sa iti dai seama ca e reclama la ailalti doi
    nu era.

  2. Daca este sau sunt chestii platite, onest si cinstit ar fi sa se mentioneze undeva la inceput sau la sfarsitul postului.
    Par example -> http://fadtastic.net/2007/07/24/review-of-xhtmlcss/
    unde se zice chiar din start “Disclosure: This is a paid review. Saying that, all our reviews are honest. It wouldn’t be fair otherwise.”
    Acum ramane iarasi la onestitatea autorului cat de “honest & fair” sunt respectivele articole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *