Fast Food test

fast food test
Ca sa va dati seama care este diferenta intre mancarea normala cumparata de la un fast food si cea de la McDonalds va invit sa petreceti cinci minute vizionand urmatorul experiment.

Tipul din imaginile urmatoare s-a gandit sa ia cateva produse de la McDonalds si sa le tina in niste recipiente transparente timp de mai multe zile observand la diferite intervale de timp structura, culoarea si integritatea acestora. Pentru comparatie, pe langa aceste produse a mai folosit si niste cartofi prajiti si un hamburger cumparate de la un fast-food oarecare.

Veti fi uitimiti sa constatati cat de bine s-au conservat cartofii prajiti de la McDonalds. Dupa zece (10) saptamani aveau aceeasi culoare, aceeasi structura exact ca in prima zi. Oameni buni, va dati seama? Vorbim aici de doua luni jumate. 🙂 Nu e de neglijat nici Big Macu’: dupa 3 saptamani arata ca si cum ar fi fost de abia cumparat.

Deci ia sa vedem: La Mcdonalds mancam sanatos au ba? Voi ce ziceti? Sunt curios care e opinia voastra. Lasati un comentariu dupa ce vizionati experimentul:

bullets

15 Comments

  1. Prin clipul ăsta, autorul a făcut mai mult decât ar fi făcut 10 campanii anti-fastfood ! Părerea mea. 🙂

  2. prin urmare daca mananci la Mc nu trebuie sa iti faci griji ca mancarea ar fi expirata 🙂 are suficienti conservanti sa nu expire asa repede…

  3. Ce mișto, tocmai am mâncat de la Mc acum jumătate de oră.
    Înseamnă că 10 săptămâni de acum încolo o să fiu conservat :D?

    Trist.

  4. Mancarea de la Mc e buna adica de ce nu ar fi ? daca e sa ne gandim cam tot ce facem noi facem fast food oricum, pe mine ma ingrozeste hamburger`u si cartofii luati de la un fast-food-u din oras…

  5. Nu e sanatoasa mancarea de la m`c…da` i`al dracu de buna 😀 oricum,(mult) mai mult decat jumatate din ce mancam, sau din ce bem nu e sanatos…si oricate campanii s`ar face noi tot aia o sa mancam/bem..

  6. Eu cred ca mai bine atentatu din 11 sept se facea la vreun sediu central al McDonalds 😀 parerea mea…

  7. Mi se pare un experiment stupid. Da, e ciudat de ce cartofii de la mac par sa n-aiba nimic, dar cam atat. Nu vad care e sensul in a vedea niste mancare mucegaind..

  8. Pai tocmai asta e ideea experimentului: sa ne arate cum produsele de la Mac “mustesc” de conservanti 😉

  9. e bine sa mananci de la Mac in ultimii ani de viata.. o sa te conservi perfect pentru posteritate..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *