Cum se fabrica cartofii prajiti de la McDonalds?

Did you know that McDonald’s World Famous Fries are made from whole potatoes harvested mainly from farms in New Brunswick, Alberta, and Manitoba? Watch and see exactly how our fries get made, from the farm to the fryer. Visit http://mcdonalds.ca/yourquestions

Ciudat, mereu am crezut ca acei cartofi sunt din plastic – si inca cred asta. Revenind la intrebarea din titlu, McDonalds Canada are un raspuns:

Update: La intrebarea unui cititor, “de ce sunt atat de sarati cartofii de la Mcdonalds?”, am ramas uimit de raspunsul tipului. Cu cata usurinta recunoaste ca la patru (4) portii medii de cartofi se foloseste o lingura de sare. Dude, wtf? Muuuult, foarte mult!



[pe dailymail.co.uk gasiti mai multe detalii]

bullets

3 Comments

  1. Fac astia mancarea exact k pentru porci…parca ai zice ca trebuie sa ne îmbuibe cu rahaturile lor…nu mancati asa ceva oameni buni! Sunt niste rahaturi!Sa le manance ei, care le-au inventat!!!

  2. Nu cred ca este tocmai real acest video, sau poate inainte se practica aceasta procedura, dar acum este stiut faptul ca , cartofii vin direct congelati si nu fabricati de catre MC Donald’S

  3. Toate produsele de la Mc Donald’s sint de rahat. Nici macar carnea nu e carne..e o pasta fina de resturi (ciocuri, gheare, copite, maruntaie) amestecate cu e-uri si arome ca sa le dea gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *