Trei minori din Bacau conduc o masina cu 120km/h

Trei minori din Bacau conduc o masina cu 120km/h

Trei minori din Bacau au profitat de neatentia unui sofer si au pus mana pe cheile autoturismului sau. Cei trei teribilisti au pornit intr-o cursa nebuna in localitatea Margineni , insotiti de manele, distractie si voie buna. La un moment dat fac drifting pe sosea si conduc cu 120km/h. Si pentru ca mama si invatatoarea lor sa se bucure, au imortalizat momentul si l-au pus pe Youtube ca sa se dea mari. Carute, pietoni, alte masini in trafic? Pff….glumesti?

“Tragie frîna di mînă b’eeeei!!!”

Daca sunt bajeti simpatici le recomand spre citire urmatoarele 2 articole:

1. ‘Last 2 Minutes of Their Lives” (vezi pozele si apoi filmuletul- jos de tot) – link
2. “Teribilism, prostie si lacrimi” (poze & film) – link.

Mai avea Arhi un link catre niste imagini de la niste accidente cumplite. Insa mi-e groaza doar cand imi aduc aminte, apai sa vi le si arat.

Dar haideti sa ne vedem tineretul in actiune:

Material alcatuit cu ajutorul lui Contrasens, Kristofer93 si Neuronu .

bullets

12 Comments

  1. Cocalari juvenili. Viitori violatori si criminali in Italia. Era mai frumos filmul daca mureau intr-un stalp. Macar scapam de-o grija.

  2. “Cocalari juvenili. Viitori violatori si criminali in Italia. Era mai frumos filmul daca mureau intr-un stalp. Macar scapam de-o grija.” >

  3. Sa-i bage la parnaie si sa le ia dreptul de a mai conduce vreodata un vehicul…sa conduca bicicleta ca atat sunt in stare taranii astia. M-am saturat sa trebuiasca sa ma feresc zilnic pe soselele acestei tari de toti idiotii. Ba pustani cu o masina mai puternica, care fac numai tampenii, viteza, depasiri in locuri nepermise etc. ba boi cu Dacii vechi de njde mii de ani, care se baga, ii dau tare, depasesc unde altii cu, cpaul pe umeri si masini puternice nu ar fi depasit,da de..ei au Dacie frate, atinge suta in 3 secunde. Si uite asa mor oameni nevinovati ca le iese un prost cu oDacie, sau alt harb (cu toata familia inauntru si cu vreo 10 kile de cartofi in portbagaj de ii atarna curu pe sosea) in fata si se fac praf. Ca domnu cu harbu face el depasire periculoasa cu o masina caruia ii trebuie mai mult de un minut ca sa depaseasca, da ei depasesc, pe linie continua, in curbe, in ultmul moment.

  4. Putoii astia ar merita o puscarie tapana, unde sa isi bage… pana se satura de viteza si manele, ca numai basini au in loc de creier!!!Uite asa mor oameni nevinovati, din cauza unor maimutoi cocliti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *