bullets

20 Comments

  1. Sa inteleg ca pe `domnul` la muscat un caine de `cxr` si de`acolo reactia de mai sus..Dar saracele pisici si saracii cai ce i`au mai facut ?! Inuman.. si foarte trist ca exista oameni cu o asa gandire 😐

  2. in primul rand cainii nu se nasc violenti.. toti bestivii care dau in ei ii fac. reactia asta o vezi atunci cand un caine iti vine din fata se uita fff atent la tine, tu neavand nici cea mai mica intentie de a-i face ceva iti tragi fermuarul la geaca sau iti aranjezi casca in ureche si ei fug de parca ai scos ak-47 le. Asta nu e instinct…asta e pentru ca anumiti si anumite ii lovesc si ii tortureaza de cand sunt mici.

    eu sunt de parere ca ar trebui toti castrati in toate oresele tarii de urgenta! nu eutanasiati. Castrati.. in 2 ani o sa dispara sau o sa fie considerabil mai putini.
    Asa nu se chinuie nici ei, nici noi.

    +ganditi-va la cat de adanca e groapa aia sau siloz ce e.. va dati seama ca au aruncat cainii ca un balon cu apa de la etajul 10… pariu ca si-au rupt cate ceva cand au fost aruncati…poor bastards..

  3. Stau si ma gandesc, asa, de nebun…
    Aia de vor salvarea animalelor din si de pe langa casa omului, infiintarea politiei animalelor and so on, au sa militeze si pentru salvarea porcilor, oilor, vacilor, iepurilor, gainilor ? Si astea sunt pe langa casa omului
    Si de multe ori ajung sub cutit. Sau la abator.
    Cum e ?
    Halesti intai un cotlet si apoi semnezi petitia ? Sau semnezi petitia si apoi bagi in tine un hamburger ? 😛

  4. @Whitewolf – chiar ai dreptate. Mie imi plac iepurasii. Sunt atata de dragalasi! 😀 Dar asa gustosi sunt la tava. Hhhohoho.

  5. Acum serios: petitia pornita de Pro Tv se numeste “Stop torturarii animalelor”. In Romania exista inca metode de ucidere care ingrozesc. Despre asta e vorba.

    Daca as avea de ales intre o moarte prin infometare si cea in care imi dau duhul in somn, ce crezi ca as alege?

    Asta e ideea!

  6. Cat de ipocrit tre’ sa fii sa bati atata moneda pe drepturile animalelor, si pe gestul iesit din comun facut de-un pompier, cand tu halesti zi de zi gaini, pui, porci, vaci, si culmea, astea toate-s animale! Animale, la fel ca si pisicuta din filmuletul respectiv!

  7. Draga whitewolf, pestele cel mare il inghite pe cel mic, asa e de cand lumea. Dar nu inteleg de ce mai trebuie sa fim si sadici, dupa ce ca lucrurile sunt atat de nedrepte? De ce sa le mai si chinuim pe amaratele de animale, care nu mai au nimic, de cand am pus noi, oamenii, gheara pe toata planeta? Suntem o specie tare nenorocita, ii chinuim pe toti cei din jurul nostru, fie ei animale sau altii ca noi. Trebuie sa-i vedem ca sufera, ca plang, ca urla, nu ne ajunge doar sa-i omoram, n-are farmec, nu-i asa, whitewolf? Gaina ta de langa casa, probabil ca ai fi mai fericit daca inainte sa-i sucesti gatul, i-ai scoate ochii unul cate unul, i-ai smulge ghearele si apoi degetele, tot unul cate unul, si cine stie ce alte inimaginabile torturi i-ai aplica… Asta ar fragezi-o, desigur.
    Cum ziceam, minunata specie mai suntem, sper din inima sa nu existe o judecata de apoi, ori o reincarnare pe masura faptelor noastre, ca ne-am ars!

  8. Gaini, porci, vaci etc omoram ca sa mancam..ca asta e firea naturii.Asa suntem creati. Dar caini si pisici nu mancam.Asa ca de ce sa le omoram ?! Si mai ales intr`un mod atat de barbar ?! Se simte cineva mai bun, mai superior cand omoaraanimale nevinovate ?! Nu zic ca gaina din care a facut mama ciorba acum 2 zile era vinovata..Dar asta e lantul trofic.
    Animalele comunitare sunt o problema a societatii, la fel ca si problema vagabonzilor. Problema trebui tratata intr`un mod cat mai uman si mai firesc..Si inca n`am vzt nici`o groapa comunala in care sa arunce vagabonzii (crezand ca asa totul se rezolva).Daca faci rau unui catel sau unei pisici(mai ales) este ca si cum ai ataca un copil mic.Sunt fara aparare.
    Chiar nu vedeti cat de idiot ganditi ?! N`ati avut niciodata un animal de companie ?! Cei ca voi fac de rusine rasa umana 😐

  9. Ba, nu e vb de uciderea lor. E vorba de MODUL in care sunt ucise. Jeguri umane.
    Avea un mosulica de la mine din bloc o vorba:
    Pis mormantul vostru….
    S-o zic si eu, sa n-o zic…

  10. Sal vorbaretilor ,
    cati din voi ati taiat sau omorat un animal ? Ati taiat vre-un porc , gaina sau vitel , ?
    Sau nunai va place sa vorbiti . Deci chestiunea e clara , ce atatea comentarii , pe aia din comuna respectiva , oameni simpli , nu-i doare nici in cot de aceste animale . Cati tarani romani care au catele pe langa curte si fata cateii , cati oare-i pun in pungi de plasti si-i arunca in apa sa se inece , stiti voi oare ? . Cati alti tarani romani lasa cateii pe camp , departe sa moara cu or muri . Asa si aia din comuna respectiva , au gasit groapa aia ca o solutie sa scape de aminalele nedorite . Cred ca de vina este primarul ca nu a gasit o cale “europeana ” in rezolvarea aceste probleme comunale . Asta e tot .
    respect pentru fulgerica

  11. Traisca uniunea europeana si faptul ca noi facem parte din ea. Chiar nu meritam, nu are nici un rost. Cand spunem ca facem
    parte din UE, prima oara sa plecam capul jos! Cel mai indicat

  12. Wow !- dar ce v-ati accelerat de la ultimul meu 🙂
    @Antheea , caini si pisici nu mananca romanii (adica, au mai fost cate unii care si-au cumparat cate un miel “fals” dar nu se pune, cred) insa ,crede-ma pe cuvant, deja e plina Romania de neamuri din alea care mananca . Doar nu le iei mancarea de la gura ? 😛
    @bullets , ai tot dreptul (si jumate din stangul) sa iti alege ce moarte doresti. N-am sa ma impotrivesc si nici nu am sa comentez pe blog(uri)
    Acum, serios 😀 Petitia aia e facuta strict ca sa mai puncteze un subiect lacrimogen de scos banu la fraieri de Craciunul ProTv-ist. Pana ne freaca grija sa salvam maidanezi, comunitari si pisici cu scara de la masina de pompieri dar nu suntem in stare sa ne lasam salvati de hotii de buzunare arondati transportului in comun, raman la parerea mea; puneti de o petitie in care sa cereti ca politia si politaii sa isi si merite banii pe care ii sug din taxe si impozite pentru a plimba, degeabist, benzina in Loganuri la dublu mixt.
    In Romania se moare de foame. Se moare in spitale, mor copii si pe voi va “iemotioneaza” la “macsim” ca sunt torturate niste “biete animalutze”. Mi-e asa o silaaaa de ipocriziile de genul asta….
    Mergeti in azile si camine de batrani. Mergeti in orfelinate. Si salvati pe acolo
    Fara sa spuneti nimic, nimanui. Fara nici o petitie si fara nici o rupere in gesturi pe bloguri sau forumuri. Acolo sunt semenii si egalii vostri; cei nascuti cu aceleasi drepturi dar cu putin mai mult ghinion sau nesansa. Acolo sunt oameni “aruncati” de alti oameni.
    Alti oameni care se emotioneaza ! La…. stirile de la ora 19.
    @yggdrasil, nu eu am desenat lumea asa stramba.
    In schimb, voi, cei care salvati caini, pisici, ursi, balene si pinguini in timp ce va doare la cozoroc ca va mor semenii alaturi (cata vreme nu-s din familie, da-i in ma-sa, nu ? ) o strambati si mai tare !

  13. @whitewolf: mai draga, tocmai iti zisei ca suntem o specie de tot jegul. Nu ma bag sa salvez indivizi capabili de asemenea atrocitati, sorry, ceva imi spune ca nu se merita. Sar sa apar un om bun, loial, prietenos, despre care stiu cum gandeste, cum simte, asta da, dar niciodata nu o sa ma agit pentru o javra de om. Prefer sa salvez caini, pisici, elefanti, si mai nou, ursi polari care in mai putin de 10 ani n-au sa mai aiba unde sta din cauza porcariilor facute de om. Pe astia ii apar, fiindca ei n-au aparare. Si din acelasi motiv, ii apar si pe copii, puii de om. Jegurile de care vorbesti tu, se apara si singure.
    Da, se moare in spitale, dar nu sunt torturati oameni acolo, mor copii, dar nu fiindca au fost ucisi de balene si de pisici, ci fiindca propria lor mama i-a aruncat la ghena dupa ce s-au nascut, fiindca ta-su i-a rupt in bataie, sau i-a ars cu tigara, intelegi? De aia ma agit pentru cainii si pisicile din groapa. Si daca tot nu ai prins ideea, poate te-ar mai ajuta daca te-ai gandi cum ti-ar fi tie sa stai in groapapa aia adanca, fara sa poti iesi vreodata. Crede-ma ca a muri de sete nu e chiar asa simplu cum pare.

  14. @ yggdrasil mi se pare mie sau tu esti putin nazist si extremist ?
    Nu intreb din rautate sau doar de dragul de a mai adauga o replica insa, daca dragii de hitleristi categoriseau oamenii in arieni si sub-oameni
    Eu stiu ca exista oameni si atat. Tu, vad, au cunostinte si despre oameni javre si /sau jeguri.
    Atat

  15. Ai intrebat un lucru. Iti raspund, dar va fi ultima data. De cate ori nu intelegi ceva, scrii repede cuvantul ‘extremist’, si te feliciti ca ai rezolvat problema. Daca esti pierdut complet, mai scrii repede inca un cuvant: ‘nazist’. Si ca sa te simti in sfarsit ‘safe’, pui cireasa pe tort:’hitlerist’. Bravos! Esti tare, te-ai scos! Ai pus o eticheta (de fapt 3), si acum poti dormi linistit.
    Ca sa-ti treaca teama irationala, afla ca hitler reprezinta pt mine unul din jegurile de care ti-am zis mai sus, n-o sa sar sa-i apar never ever pe javrele de nazisti, asa cum nu-i suport nici p-aia care arunca cu animale vii de la 15 m intr-o groapa de ciment.
    Cum ziceam, n-ai priceput nimic din ceea ce zic unii oameni pe-aici. Nu e treaba mea. Nu ma obosesc sa te mai lamuresc de-aci inainte. Fi sigur ca te pot umple si eu de etichete care mai de care mai onorabile. Dar nu asta a fost subiectul discutat aici.
    O zi buna.

  16. Ca de obicei,acest subiect inflameaza spiritele in Romania.Celor care mor de grija oamenilor,aflati ca ei beneficiaza de legi si de statutul de fiinta superioara,pe care multi nu il merita.Pe urma,cati dintre cei care considera ca protectia animalelor e o bagatela si pun omul pe primul loc,isi ajuta efectiv semenii mai putin norocosi?Adica:spalat batrani imobilizati,ajutat invalizi,ingrijit copii etc.Uite,eu fac si treburi de astea, dar am inima si ptr. animale si chiar as vrea sa aflu cum pot face voluntariat in interesul lor, ca in interesul oamenilor fac destul.Pe urma,nu mai faceti pe desteptii ca grija fata de animale e o tampenie; in tarile alea civilizate de care faceti voi misto, aia stiu ce fac si fac bine, iar voi,daca vi s-ar oferi azi cetatenia unuia din acele state,ati sterge-o urgent acolo si pe urma ati privi cu scarba locul de unde ati plecat…Ce au facut cretinii aia din Olt si atatea si atatea alte situatii identice de prin toata tara ii descalifica total din postura de fiinte civilizate si de crestini.Rusine!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *