bullets

21 Comments

  1. da sa-ti zic ce am citit eu despre ei. asta in cazul in care e vb despre emo, asa-mi pare. ca baietii, din prea multa sensibilitate, se saruta intre ei. si nu ca ar fii gay, ci doar asa, ca-s sufletisti.

  2. pt PIU … nu .. nu e vb de emo kids … e vb de copii trendy cu tricouri roz, Convershi shi cap de strutz 🙂 … shi inca o chestie … nu sunt sufletishti … suntpur shi simplu poponari … Pace!

  3. Ba, faza nasoala e ca raman tot sparti! Oricum ai lua si ai intoarce pe dos, tot niste schilozi care se cred duri.

  4. Lasa ca e mai cool si mai trendy sa scrii cu “tz” 😐 si sa faci greseli cretine de genul “fierul de calcat a lu bunica” (pt cine nu stie… corect este “al“, se acorda cu substantivul “fierul”.

    Inainte sa comentam, mai bine ne studiem pe noi insine. Si decat sa strigam ca aia nu se incadreaza in standardele noastre, sa ne amintim ca nici un val nou de moda/stil n-a aparut cu acordul contemporanilor. A se vedea hipiotii, Beatles, Elvis Presley, rockul in general, ce sa mai zicem de EMO…

  5. bai mie pustii astia din ziua de azi, imi plac
    sunt cool tata. Daca tot vreti sa faceti o campanie utila faceti impotriva pustilor aia manelisti care iti impuie capu cu kkturi de melodii de pe telefonul mobil! “Stutii” astia sunt pasnici, n-am treaba cu ei!

  6. am ras cu lacrimi cand am vazut filmuletzu asta… vad ca si tzie tzi`a placut… daca o sa mai am ceva in genu o sa trimit pe mail 🙂

  7. … si eu care credeam ca sunt eu tampita ca ma irita frezele alea … desi, hai sa zicem ca gusturile nu se discuta si e adevarat ca modele si stilurile nu au fost niciodata placute si acceptate din start.

  8. Decat manelistii aia care ma scot din minti,mai bine strutii…Of, unde sunt rockerii de mai ieri?!

  9. deci ma sa ma pupi in pwla ala care o facut filmu oricum de va torn va crap capu:-j
    fmm de ratatzi ciudosi oricum suntem mai tari ca manelisti si rockari ashea ca nu vb ratatule si
    face atatea discriminari se vede ca traim in romania trezitzi prostilor !si traitziva viatza
    voastra si nu a altora …:-j hai jet

  10. las’ ca bini va face!ce insiamna domne freza aia de prapadit?! da ce vreti sa faceti din tara asta o gradina zoologica?! sictir!

  11. Strutz nu e EMO…..strutz = cocalar modern….un strutz habar n-are ce e ala emo….decat de nume a auzit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *