O poveste Adsense de spus nepotilor

O poveste Adsense de spus nepotilor

Presupun ca toata lumea a auzit de Adsense si despre ce inseamna sa faci bani online. Daca nu, atunci haideti sa va arat cam cat se poate castiga din treaba asta. Trebuie sa admit faptul ca aceasta este cea mai intriganta poveste despre Adsense pe care am auzi-o iar poza de mai jos este impresionanta: contine cecul celui ce a reusit sa castige 132000 $ (132 mii) dintr-un singur site, intr-o singura luna.

Mai presus de toate, cu acordul celor de la Google, detinatorul Shoemoney.com a dat publicitatii – ca sa zicem asa – sumele castigate in fiecare zi a lunii August- 2005, sume ce se invart intre 5 si 6 mii $ cu un CTR de aproximativ 1%. Impresionant de mic. Site-ul care i-a adus toti acesti bani este nextpimp.com: 75k vizitatori/zi – 300.000 afisari. 😉

The image “http://www.shoemoney.com/gallery/d/15930-2/adsense-august+copy.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Mai multe puteti citi aici – link.

“If you hit a niche and you can build a community, you might not have a $1 million idea, but you might have a $10,000 or a $100,000 idea,” says Nakagawa, who gave up his job as a software developer to play Cheezburger full-time.”

Iar un alt articol interesant ar fi asta: Profiles of successful money maker blogs – link.

Dragi bloggeri (sau viitori bloggeri), aceasta este o poveste ce ne demonstreaza faptul ca se pot face bani din Adsense. Ca aveti content in limba romana sau in engleza, asta e discutabil. Important este sa stiti sa va folosititi de aceste reclame nu sa le aruncati anapoda intr-un blog iar apoi sa credeti ca puteti sa va imbogati. Nu dezvolt ideea si nu intru in subiect pentru ca exista forumuri sau siteuri ce o fac mult mai bine.

Mai jos aveti o poza cu un cec primit de la Adsense, al unui detinator de blog romanesc:

The image “http://googleboy.eu/img/check-de-la-adsense.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Blogul cu pricina este googleboy.eu iar exemple mai sunt destule.

Deci se pot face bani din blogging. Succese si cam atat. 😉

P.S. Dupa cum probabil dtiti deja, pe langa posibilitatea de a fi platit cu cecuri bancare, Google plateste si prin Western Union. Nu am scris despre subiect pana acum deoarece aveam unele dubii. Unii ziceau ca comisionul este de 15 % altii ca e zero dar intre timp mi s-a confirmat. Comisionul tranzatiilor Western Union pentru platile Google Adsense este zero.

bullets

5 Comments

  1. Stii ca la acest exemplu pot fi date alte cateva mii care nu fac bani din blogging nu? E cam ca in orice domeniu, online sau nu. Nu ca nu ar fi o performanta…. 😉

  2. Site-ul care i-a adus 132.000 dolari individului din articol, nu este un blog si are cine stie ce continut.
    De fapt este o panarama de site …

  3. Am vazut ca mi-ati publicat poza cu cecul de la adsense. Da, sunt proprietarul la googleboy.eu insa nu de pe blog fac banii respectivi, ci detin un site reprezentand un serviciu de trimitere de articole online (“article submission directory”) ce are in jur de 7000 de vizitatori unici pe zi si in jur de 4-500 de clickuri pe zi. Da, este adevarat, se pot face bani faini si din adsense iar corelat cu in-text advertising de la Kontera, rezultatul este perfect 🙂 In nici un caz nu dau clickuri singur, evident. Nu am facut-o si nu o voi face niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *