Sexul anal la musulmani

Sexul anal la musulmani

O metoda noua prin care se ajunge pe fulgerica ar fi asta – link. Acum stau si ma gandesc oare ce se intampla cu un musulman daca cauta “nebunie anal” – pe Google – dar mai ales daca practica asa ceva! 🙂 Din cate stiam eu, la arabi sunt interzise anumite practici. Am inceput sa caut anumite chestii despre ei si am dat peste niste lucruri interesante. Stiati ca practica sexuala de tip homosexual – atat la femei cat si la barbati – este interzisa (cu toate ca in Koran se vorbeste doar de cea barbateasca)?

Textele urmatoare nu imi apartin dar mi-am permis sa le reproduc mai jos:

Femeia in lumea islamica

Doarece in Orientul Mijlociu fetele sunt considerate fara valoare vis-a vis de baieti este posibil ca folosirea lor incestuoasa in timpul copilariei sa fie si mai accentuata.
Un raport arata ca 4 din 5 femei din din Orientul Mijlociu isi amintesc ca au fost fortate la felatie (sex oral) intre 3 si 6 ani de catre frati sau rude mai in varsta.

O doctorita de origine araba care intocmit recent un extins studiu referitor la seducerea copiilor spunea ca “cele mai multe fetite sunt expuse unor …
incidente de tipul abuz sexual” in primii ani de viata, faptuitorii fiind “fratele, varul, unchii materni si paterni, bunicul, si chiar tatal”.
Daca nu este vorba de un membru al familiei este gardianul sau portarul casei, profesorul, fiul vecinului sau orice alt barbat”.
Molestarile incep cu masturbarea sau felatia (sex oral) si se termina cu actul sexual propriuzis.
“In cele mai multe cazuri fetita cedeaza si ii este frica sa se planga oricui, deoarece daca urmeaza o pedeapsa, cea pedepsita o sa fie ea.
Ea singura isi pierde onoarea si virginitatea. Barbatul nu pierde niciodata nimic.
Incidentele sunt caracterizate ca fiind “frecvente, dar raman ascunse in cotloanele secrete ale mintii copilei, deoarece ea nu cueaza sa spuna nimanui ce ii s-a intamplat ….”

Fetele sunt agresate sexual la scoala, pe strada si casatoriile la copilarie au fost tot atat de dificil de curmat ca si in India.
Molestarile sunt acompaniate de severe daune fizice si psihice, conform unui grup de experti medicali de la Ministerul Justitiei din Egipt, si de obicei
molestatorii scapa nepedepsiti chiar si in rarele ocazii cand sunt denuntati autoritatilor “ca sa se evite scandalul”
Deoarece fata trebuie sa fie virgina la casatorie, se apleleaza chirurgie reparatorie in cazurile in care molestarile au dus la pierderea virginitatii.

Ca si in Orientul Indepartat, tinerele servitoare sunt obiectele sexuale favorite, atat pentru barbatii a caror sotie este absenta, la ciclu, insarcinata sau frigida cat si pentru adolescentii care se simt mai putin vinovati sa faca sex cu micile servitoare decat cu surorile
Femeile arabe sunt constiente ca sotii lor prefera sa faca sex cu bietei sau fetite decat cu ele.
Pedeapsa aplicata de femei barbatilor pentru pedofie vine cand fetitele se afla pe la varsta de 6 ani, varsta la care femeile din casa, apuca fetita, ii desfac picioarele si ii taie clitorisul si cateodata labiile cu o lama.
Acesta “operatie” duce de obicei la pierderea capacitatii de a mai simti placerile sexului pana la sfarsitul vietii.
(nota traducatorului: interesanta pervertire a aplicarii pedepsei, nu asupra faptuitorului ci asupra victimei, dar definitorie pentru situatia femeii in Islam.
Neputand pedepsi barbatul se pedepsesc pe ele, privandu-l de o parte din placerile sexului)

Practica taierii clitorisului nu este parte a doctrinei Islamice, nu este mentionata in Koran, dar este folosita inca din perioada pre-dinastica din Egipt, fiind casite mumii carora le lipseau clitorisul si labiile.
In prezent in multe tari din Africa si Orientul Mijlociu aceasta practica a circumciziei este continuata.
Un studiu recent efectuat in Egipt a aratat ca fetitele si femeile din familiile cu un grad redus de educatie sunt circumcise in proportie de 97% iar cele din familiile cu un grad ridicat de educatie in proportie de 66%.
Nu exista date ca obiceiul ar fi in descrestere.
Hosken spune ca ” mai multe fetite sunt astazi mutilate decat in toata “istoria” si estimarile arata ca in prezent exista peste 74 de MILIOANE de femei mutilate in tarile unde exista date.”

De multe ori impreuna cu clitorisul sunt taiate si labiile, asa numita Circumcizie Faraonica sau “Infibulare” (impiedicarea actului sexual) si carnea ramasa este cusuta impreuna lasandu-se doar un mic orificiu pentru nevoi.
Deschiderea vaginului trebuie taiata din nou pentru a permite actul sexual si mai apar complicatii si la nastere cand deschiderea trebuie refacuta (taiata) integral pentru a permite copilului sa iasa.
Dupa nastere zona vaginului este cusuta din nou “pentru a da barbatilor mai multa placere in timpul actului sexual” si retaiata la fiecare nastere.
In timpul acestor mutilari femeile sufera dureri ingrozitoare si de multe ori mor din cauza complicatiilor de tipul tetanos, septicemie si hemoragii, isi pierd cunostinta din cauza socului (nu se foloseste anestezic) si sufera de diverse infectii ale tractului urinar sau genital, ce duc la infertilitate.

Motivatia data pentru aceste mutilari sexuale este aceea ca fetitele sunt in mod natural atat de active sexual incat este necesar ” sa fie eliberate de scalvia sexului” si “oprite sa se mai masturbeze”.
O sursa a motivat ca “fetitle cad de pe bicicletele lor din cauza supra stimularii sexuale daca nu le este taiat clitorisul”.
Deoarece in mod normal operatia duce la frigiditatea fetei se poate spune ca isi atinge scopul de a reduce placerile sexuale ale femeii.
De obicei barbatii nu doresc sa se insoare cu femei avand clitorisul intact, crezand ca vor ele vor fi prea active sexual si ei, barbatii vor fi inselati.
In anumite tari exista obiceiul ca in noaptea nuntii barbatul sa deschida (taie) cu un cutit vaginul nevestei (cusut urmare a circumciziei) si sa aiba mai multe contacte sexuale pentru a prevenii reinchiderea acestuia (normala avand in vedere cat a stat cusut si ca o taietura incearca sa se inchida singura) .
Mutilarea initiala a organelor genitale ale fetitei este facuta de femeile din familie sub supravegherea mamei acesteia.
Motivul inconstient pare a fi razbunarea pentru abuzurile sexuale ale barbatilor, deoarece interviurile facute au relevat de multe ori amintiri despre abuzuri sexuale in copilarie.

Alt capitol.

Baietelul musulman

“Abuzurile sexuale asupra copiilor in Orientul Mijlociu sunt probabil tot atat de extinse ca si in Orientul Indepartat.Din punct de vedere istoric toate formele instutionalizate de pedofilie, ce erau obisnuite in Orientul Indepartat, sunt extensiv documentate in Orientul Mijlociu incepand cu FGM si MGM (female/male genital mutilation) , casatoria copiilor, concubinajul copiilor, prostitutia in temple atat a fetelor cat si a baietilor, casatorii parinte-copil (la Zoroastii), casatorii frate-sora (la Egipteni) atat in paturile inalte cat si la oamenii de rand, sclavie sexuala, pederastrie rituala, eunuchism, si prostitutia infantila.

La fel ca in India exista zone din Orientul Mijlociu unde obiceuri din vremurile indepartate au fost pastrate intacte, si prin urmare sunt disponibile muilt mai multe detalii despre acest subiect pe langa sursele istorice.

De exemplu in Oaza Siwa, mamele isi dau baietii barbatilor mai varsnici, atat din familie cat si strainilor, pentru a fi utilizati in scopuri sexuale, iar tatii isi imprumuta intre ei in mod regulat baietii, la fel ca in traditia Islamica bacaboz a Asiei Centrale.

Casatoriile pederastre, si prostitutia masculina au fost atat de raspandite in Siwa incat pana foarte de curand toata lumea folosea in mod curent zicala populara: “Se vor ucide unul pe altul pentru un baiet. Niciodata pentru o femeie !”

In mod curent immamul avea la dispozitie un baiet pentru nevoile sexuale, si se spunea ca” inghitirea “samantei” unui Immam este necesara pentru a absorbi puterile sale spirituale. Aceste “combinatii” se materializau uneori prin casatori formale cu baietelul in cauza.

Pentru baietii musulmani sexul incepe in pruncie si continua pe parcursul intregii copilari. Parintii sau rudele masturbeaza copilul ca sa “mareasca dimensiunea si puterea” penisului viitorului barbat. S-a observat ca rudele mai in varsta ale copilului (frati, surori) se “joaca” cu organele genitale ale copilului timp de ore intregi.

O data cu cresterea in varsta, masturbarea mutuala, sexul anal intre copii si in special cu copii mai in varsta ce ii folosesc pe cei mai mici ca jucarii sexuale este urmarea supra-stimularii sexuale inca din pruncie.

Sociologii arabi considera ca folosirea in scopuri sexuale a baietilor de catre rudele de sex mascului atat apropriate cat si mai indepartate este un loc comun deoarece doar simpla privire a unui baiat dragut este considerata: “tulburatoare si foarte tentanta”.

Moralistii musulmani gasesc adeseori necesar sa emita avertismente de tipul: Barbatii nu trebuie sa petreaca noapte intr-o casa cu baieti carora nu le-a dat barba” sau “Nu te aseza langa baietii celor bogati: ei au fetele ca cele ale virginelor si sunt mai tentanti decat femeile”.

Imediat dupa circumcizie – un ritual traumatic ce este practicat intre 3 si 6 ani si a carui scop este de a-l “curata” si “purifica” de molestarile la care a fost supus pana atunci, baietelul inceteaza sa poarte o camasa lunga ce permite un acces facil la organele sale genitale si incepe sa poarte pantaloni.

Cu toate acestea, deoarece in mod frecvent baietelul, continua sa doarma impreuna cu rudele, si continua sa faca sex cu cei apropriati sau cu colegi de scoala, deoarece merge la baile publice impreuna cu mama si surorile sale, supra-stimularea sexuala continua in perioada de varsta 7-14 ani.

Multe incesturi au loc in baile publice.

Bouhdiba spune : Hammam (baia publica) …. este un loc atat de erotic incat numele a ajuns sa insemne pentru toata lumea actul sexual in sine.

“A merge la Hammam” inseamna pur si simplu a face dragoste !

Orice musulman isi poate revela copilaria prin experienta baii publice … loc notoriu al homosexualitati atat masculine cat si feminine.

Acolo copilul are tot timpul de pe lume pentru a analiza , examina si compara organele sexuale ceea ce si face ca orice mic musulman sa aibe o fixatie vis-a-vis de mama sa .”

texte preluate si revizuite – via

P.S. Noi sa fim sanatosi!

bullets

143 Comments

  1. treabuia sa spui de la inceput ca nu sti engleza ca postam in romana …..stai linistit de acum incolo voi posta numai in romana

  2. Eu te inteleg ca esti ofticat terorist mic ce esti .Mohamed a vorbit in numele lui Allah si apoi a admis ca de fapt a vorbit vorbele lui Satan. Daca Mohamed nu a fost capabil sa distinga vocea lui Satan de vocea lui Dumnezeu, atunci pot fi versete in Coran pe care Mohamed ar sustine ca sunt de la Dumnezeu, dar in realitate sunt de la Satan?

  3. YOU JUST MIGHT BE IN THE TALIBAN IF

    You refine heroin for a living, but you have a moral objection to beer.
    You own a $3,000 machine gun and $5,000 rocket launcher, but you can’t afford shoes.
    You have more wives than teeth.
    You wipe your butt with your bare left hand, but consider bacon “unclean”.
    You think vests come in two styles: bullet-proof and suicide.
    You can’t think of anyone you haven’t declared Jihad against.
    You consider television dangerous, but routinely carry explosives in your clothing.
    You were amazed to discover that cell phones have uses other than setting off roadside bombs.
    You’ve ever uttered the phrase, “I love what you’ve done with your cave”.
    You have nothing against women and think every man should own at least one.
    You bathe at least monthly whether necessary or not
    You’ve ever had a crush on your neighbours goat.

  4. tia revenit graiul pasarica mica a? :)) carmenortman carmenus christian guidete 666 si cu ce contulete dinastea mai intrii tu? puisor mama trezestete tu nici macar nu mai crezi in dumnezeu si vi aici sami zici mie ca vaaai ce fac musulmanii la crestini.pui mic din cauza oamenilor ca tine nu se mai termina razboaiele si asa zisul razboi sfant care in ideea tuturor oamenilor de pe pamant a aparut DUPA 1990 conceptie occidentala bineinteles

    „O, voi cei care credeţi! Fiţi statornici [în îndatoririle voastre] faţă de Allah şi [fiţi] martori drepţi! Să nu vă împingă ura împotriva unui neam să nu fiţi drepţi! Fiţi drepţi, căci aceasta este mai aproape de evlavie! Şi fiţi cu frică de Allah, căci Allah este Bineştiutor a ceea ce faceţi voi!” (Sura Al-Ma’ida: 8);

    problema e ca o cretina stupida care nici macar nu crede in dumnezeu vine aici sa vinda gogosi si sa aduca in marturie faptele unor nemusulmani asociindui cu islamul. un om destept care ar cunoaste creantele fiecarei religii in parte ar vedea ca nici o religie nu imparte ura si razbunare pe lume.nu condamnati voi marii destepti anumite fapte care s-au intamplat si asociindu-le repede pe seama religiei pt ca daca facem asta hai sa luam si sfanta papalitate la zid pt miliardele de oameni p care iau omorat din ordin asa zisii clerici UNSII LUI DUMNEZEU hai sa luam la zid arderea pe rug a lui GALILEO GALILEI si GIORDANNO BRUNO doi monstrii sacri ai stiintei si fizicii care au avut marea nerusinare de a contesta gandirea sfintilor parinti.atunci hai sa punem la zid asa zisa iertare a pacatelor prin platirea unei hartii tiparite care nici macar nu mai era sfintita asa cum cica se facea cu icoanele si artefactele date la vanzare .caz pt care atunci cand martin luther credincios cu tarie in credinta catolica si a zis UNDE SCRIE CA A ZIS DUMNEZEU CA DACA PLATESTI CU 5 LEI O TAXA TI SE IARTA UN PACAT ? omul care a blamat acest act a fost pus la moarte de catre papa si print

    deci oameni buni acuma daca zicem ca din genere musulmanii sunt asa cum ziceti voi ca sunt atunci rezuuuuuuuuuuulta suta la suta ca si crestinii au aceleasi defecte caci de suntem oamenii

    am scris atatea lucruri si voi ca cretini fanatici ce sunteti voi va continuati asa zisele mesaje anti musulmani cu cretinitati de doi lei

    ma in pizda mami voastre ca asta meritati s vi se vorbeasca daca voi sunteti asa mari crestini dumnezeul vostru de prosti ce sunteti nu va zice ba aia cu toleranta crestina cu iertarea pacatului facerea de bine acceptarea de la celalalt a ceea ce spune el bun unde mama naibi sunt toate astea? tia zis tie dumnezeul tau sa faci blog si sa postezi cretinitatile astea? ma care naibi o fi fanaticu pe aici ia zi scroafa dracu a? auzi faza marfa terorist ofticat ce esti pai la cat de cretina esti tu si la ce cretinitati spui cine nu ar pune mana pe arma ???

    si asa vezi ca te injura toata lumea looooser

    bravo Doina bagativa unghia in gat tinta la care vreti voi sa dati cu mesajele astea cretinilor nu sta pe bloguri de cacat sa citeasca subiecte cu sexul anal la musulmani si da ok mi se pare ok punem un subiect da ? sexul anal la musulmani in pizda mati de scroafa aici sunt tone de subiecte denigratoare nu o singura tema de discutie aceea a sexului anal la musulmani asa ca te oftici degeabaaa

  5. Bai terorist mic ce esti , eu cred in Dumnezeu , faptu ca am renuntat sa ma mai duc la biserica asta nu inseamna ca nu cred in Dumnezeu…..Am renuntat sa merg la biserica in semn de protest pentru ca biserica nu face mare lucru in privinta crestinilor care sunt omorati ca animalele in Orientu Mijlociu…ca se inghesuie toti sa pupe musulmanii in cur ….. Credinta mea o pastez in suflet iar rugaciunea o spun in camera mea …..eu credinta o patrez in suflet iar in biserica voi intra cand aceasta instituite sa va implica mai mult si va face ceva in privinta crestinlor din tarile musulmane .Cred in Hristos si sunt gata oricand sa mor pentru el …..dar nu pot sa mai am incredere in biserica , cand arhiepiscopu de Canterbury , un corupt imputit care este sluga musulmanilor din UK ar vrea legea shariah. Ete floc ce ma gasi pe mine acum , am rezolvat problemele cu musulmanii din UK care striga in gura mare la toate demonstratiile la care participa ,,Europe take lesson from 9/11,, sau ,,freedom go to hell,, am rezolvat problemele cum ca dupa uciderea lui Theo Van Goch de catre un musulman ,muslimanii au cerut sa fie stearsa porunca lui Dumnezeu ,, SA NU UCIZI,, pe care un artist a pictato pe un zid etc deci noi am rezolvat toate problemele pe care le fac musulmanii in Europa acum ne gasi legea shariah.

  6. Q. What do you call a Muslim who owns a camel and a goat?
    A. Bisexual.

  7. Q: How do you tell a Sunni from a Shiite?
    A: The Sunnis are the ones with the Shiite blown out of them

  8. Io zic sa lasi figurile alea ca parca mai devreme sustineai sus si tare pe evrei ti minte capsomano cand am vb noi si ai sarit de cur in sus hauuuuu ca ce ca ma pis pe crestini si cand am zis io la fel de evrei repede ai incremenit si mai luat cu ba baiaaatule evreii fac si dreg fac bine fa ai ? si atunci cum de cele mai mari razboaie sunt intre evrei si crestini si intre evrei si musulmani?

    =)) io zic sa taci lasa aia cu vaaai ce fac musulmanii ca sa fumat de mult deja din istoricii impartiali europeni crestini devotati adica nu dinaia cum ai zice tuu corupti de musulmani dinaia veritas am o veste deja de un an de zile au cam incetat sa cuprinda in cartile lor cretinitatile voastre SUNT DOAR ABERAAATII ALE MINTILOR BOLNAVE ALE VOASTRE

    termina cu ba terorist mic ce esti ca nam sa fac asa ceva in viata mea asa ca tiai luat o mare teapa si oricum nu ma cataloghezi tu cu aia plus ca habar nu ai cine sunt si app vezi ca nus ca unele cretine sparte in figuri si in gura si in pizda care sta pe zece conturi si iduri si care zice intooooodeauna acelasi si acelasi lucru si ala stupid ma macar sa fi gasit si tu ceva de doamne ajuta

  9. Bai terosist mic si neastamparat in primu rand pasarica mica este mata…..Musulmanii in prezent sunt in conflict cu evreii, crestinii, budistii……niciunii dintre acestia nu sunt in conflict unii cu altii….

  10. daca mai citeste altcineva comentariile in afara de mine si javra asta…sa stiti ca scarba asta a vorbit cu mine ….am intrebat-o daca este musulman a zis ca nu ……scrba asta ordinara s-a dat drept altcineva ….tipic musulmanilor….a incercat sa ma minta, sa vorbeasca urat de evrei ea crede ca eu sunt tuta ca ea curva dracu…..fa tu esti cea care si-a luat teapa ca nu ai reusit sa ma faci sa urasc evreii…..

  11. si inca ceva fa scarbo de cur in sus sariti voi musulmanele ca o luati numai in cur si voi si barbatii musulmani ..pe langa sexu cu animale musulmanilor le place s-o ia in cur ….sa vedeti cum danseaza femeile musulmane ..rad de noi cum dansam noi in cluburi….sa ele cand stau cu curu in sus uita

  12. sa vedeti cum danseaza femeile musulmane si ei zic de noi …..scarbele dracu…ca ve ouneti fa asa pe jos cu curu in sus ala e dans?

  13. Q. What’s the hardest part about a Muslim killing his own daughter?
    A. Suppressing the erection.

  14. Mother: toy says ‘Islam is the light’
    Last Edited: Tuesday, 27 Jan 2009, 12:42 PM EST
    Created On: Tuesday, 27 Jan 2009, 11:22 AM EST

    Jessica Hayes
    KNIGHTSVILLE, Ind. (WTHI) – Months ago, Rachel Jones was shocked to discover her 4-year-old’s baby doll seemed to have a hidden message: Islam is the light.

    Imagine her surprise when a game for her 8-year-old daughter’s Nintendo DS had the same message.

    Rachel said she bought the Nintendo game, Baby Pals, as a gift for her 8-year-old daughter after a good report card.

    She had no idea the game also contained the hidden message “Islam is the light.”
    We were sitting in the kitchen, and she was playing it,” said Jones. “All of a sudden she looked at me, and I looked at her and she said, ‘Mom, I think my baby said something.’ And so I played it back, and it says ‘Islam is the light.'”

    The message on the doll and in the Nintendo game sound exactly the same.

    The Nintendo game has an “E” rating, which means it’s suitable for any age.

    In a virtual reality setting, the child playing the game can feed the baby or teach it to crawl, among other things. It’s only when the child gives the baby a bath that it repeatedly seems to say “Islam is the light.”

    Jones said she’s angry this is the second toy she’s had to take from her children.
    Not just my daughters’ toys, but we have a son too,” said Jones. “Now I feel like I need to listen to all of his little toys to make sure they’re not saying it.”

    Nintendo’s representatives said the game is manufactured by a third party, so they’re not responsible for the content, but the game’s packaging clearly states the game is licensed by Nintendo.

    News 10 also contacted the game’s manufacturer, Crave Entertainment, and we are still waiting on a call back.

    The Baby Pals game can be purchased at a number of places, including Game Stop, Walmart.com, Amazon.com and Target.com.

  15. Mum’ had 80 women raped for suicide missions
    A WOMAN suspected of recruiting more than 80 female suicide bombers has confessed to organising their rapes so she could later convince them that martyrdom was the only way to escape the shame.
    Samira Jassam, 51, was arrested by Iraqi police and confessed to recruiting the women and orchestrating dozens of attacks.
    In a video confession, she explained how she had mentally prepared the women for martyrdom operations, passed them on to terrorists who provided explosives, and then took the bombers to their targets.

    “We arrested Samira Jassim, known as ‘Um al-Mumenin’, the mother of the believers, who was responsible for recruiting 80 women”, Major General Qassim Atta said.

    “She confessed her responsibility for these actions, and she confirmed that 28 attempts had been made in one of the terrorists’ strongholds,” he said.
    Samira Jassim was arrested on January 21. She is allegedly linked to the Ansar al-Sunnahinsurgent group

  16. Al-Qaeda accused of using male rape to ‘create’ suicide bombers
    Islamic terrorists are raping young men in order to drive them into suicide bombings.

    The Sun quotes Algerian militant Abu Baçir El Assimi:

    “The sexual act on young recruits aged between 16 to 19 was a means to urge them to commit suicide operations.”

    The paper claims that “intense social stigma and fear of more gay sex attacks leaves Muslims prepared to die.”

    Rape and homosexual acts are punishable by death under Sharia law.

    A suspected terrorist bomber killed in an attempted attack on a security installation in the Tizi Ouzou province of Algeria last month may have been raped, an autopsy revealed.
    News source Ennahar Online said there was “a large tear in the anus of the terrorist, which confirms the sexual abuse. In addition, semen analysis is underway to determine the perpetrator.

    “The young terrorist subject of sexual abuse, was aged 22, from Diar El Djemaâ, ElHarrach. He would have joined terrorist groups in March 2008.

    “He was a candidate to execute a suicide operation in the region of Boumerdes.”

    The al-Qaeda terrorist movement is a loose association spread across nations from Algeria to Iraq.

    Terrorists have been trained in camps in Sudan and Afghanistan.

  17. Doamne fereste!Cum de este posibil asa ceva?La o fetita de 6 ani sa-i tai clitorisul,pai saraca ramane mutilata pe viata!Nenorociti astia cu islamul lor,atat repeta de 5 ori pe zi Coranul,se dau mari sfinti cand defapt sunt niste mutilatori de copii,de femei!Doamne nu va schimbati religia fetelor,nu va luati cu un musulman ca o sa va fie viata ca o drama,am citit si am vazut multe video depre islam,femei si copii in islam si-ti da plansul!

  18. m are ti e gradina DOAMNE ALLAH UAKBAR ce mie dat sa citesc ar trebuii condamnat la moarte nu stii despre ce vb esti pe4 dinafara cu totul faci afirmati nefondate nestiinta de CORAN si d religie esti neutru ar trebui sa fiif mut sate condamneDUMNEZEUL sa nu te mai vindeci sunt musulmana romanc dar nu am auzt in viata mea asa ceva ..esti profan ar trebui sa ti masori cv si ceeacespui sa cunosti sate informezi tu——————————–pe din afara cu totul

  19. Doamne sfinte unde esti tu sa vezi idioteniile astora…. de curiozitate mi-am luat o zi libera si am mers la moscheea din cluj si m-am interesat asa ceva nu au pomenit nici in cele mai negre cosmaruri ei… fata tu nu te gandesti ce e aia sa tai clitorisul unei femei:)) cum sa faci asa ceva…mai zicea si fata aia care e casatorita cu un musulman zici de un caz dinasta(presupunem ca ar fi adevarat) dar si de barbatul roman care si-a violat fata de doi ani aproape cum e? am vazut si eu reportajul pe youtube…sau tiipul ala de si-a omorat tatal si l-a bagat in butoi in beci/: cum sa faci asa ceva…aduci tu argumente ca vezi doamne ce violatori si criminali sunt musulmanii cand romanul de langa tine pe care poate mai ai ghinionul sa il si iubesti iti poate lua maine gatul??????????
    eu am o doua prietene care au plecat la un club la gherla cu niste baieti cu masinile si au fost duse pe camp si violate doua zile..prima la o luna a cazut in depresie si s-a arncat in fata trenului si cealalta e nenorocita pe viata

    voi ziceti de musulmani violatori si cu minte bolnava cand asa ceva se intampla la noi???

    nu meritati iertarea lui Dumnezeu nici la judecata de apoi macar….asa fanatici ca voi..si da frate asta e se intampla ca si in romania peste tot se intampla dar nu sa ABERATI SI SA ADUCETI SI MINCIUNI..

    plus ca aseara am vazut filmul e=mc2 ecuatia vietii si a mortii voi ziceti de musulmani ca fac razboaie dar cand AMERICA a omorat MILIOANE DE OAMENI CU BOMBA ATOMICA LA HIROSIMA SI NAGASAKI NU ZICETI????????? ATUNCI CRESTINII AIA CATOLICI DE BUNI CE ERAU DE CE AU DISTRUS JAPONEZII SI CULTURA BUDISTA?????????

    PACATOSILOR SI IADUL E MULT PREA MULT PENTRU VOI …nici nu am cuvinte/:

  20. Dana ti-ai luat o zi libera si ai fost la moschee?
    Dar vreodata in viata ta ti-ai luat o zi libera sa te intersezi de persecutia crestinilor in tarile islamice?
    Imi pare rau sa spun asta dar esti proasta rau de tot…..pai tu vrei sa spui ca OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) minte?
    Conform OMS 70 DE MILIOANE DE FEMEI AU FOST CIRCUMCISE IN TARILE ISLAMICE DIN AFRICA SI ORIENTU MIJLOCIU. MAI FEMEIE 70 DE MILIOANE DE FEMEI, NU 70 DAU 700 , CI 70 DE MILIOANE !!!
    Natiunile Unite au declarat ziua de 6 februarie, ZIUA INTERNATIONALA IMPOTRIVA MUTILARII ORGANELOR GENITALE FEMININE.
    Deci 6 februarie este ziua internationala impotriva FGM , 70 de milioane de femei din tarile islamice sunt circumcise si tu imi spui mie ca nu exista asa ceva?

  21. Japonezii au atacat America la Pearl Harbor, japonezii au inceput, iar americanii pentru a-si apara tara si a opri razboiul au fost nevoiti sa distruga Hiroshima si Nagasaki. Vezi tu, si crestinii au voie sa se apere nu numai musulmanii.

  22. e de ajuns sa citesti cateva versete din coran ca sa-ti dai seama ca ai de-a face cu niste maimute jalnice
    47.4 Atunci cand ii intanliti pe aceia care nu cred,loviti gaturile lor…
    2.191 Omorati-i unde-i prindeti…caci aceasta este rasplata celor fara de credinta
    2.193 Luptati-va cu ei pana ce nu va mai fi necredinta si credinta va fi numai in Allah
    4.89 Ei ar vrea ca voi sa nu credeti…Dar daca ei intorc spatele,prindeti-i si omorati-i,orunde-i veti afla
    8.12 …Eu voi arunca spaima in inimile celor care nu cred! Loviti-i .deci.peste gaturi si loviti-i peste toate varfurile degetelor.
    9.123 O,voi cei care credeti! Luptati impotriva necredinciosilor de langa voi!Ei sa gaseasca in voi asprime!…
    9.5 Iar cand se vor incheia lunile cele sfinte,atunci omorati-i pe idolatri oriunde ii aflati!..
    etec etc etc. cam in asta cred maimutele musulmane niste versete idioate scrise de un retardat pedofil

  23. Fiecare are dreptul sa creada ce vrea, atata timp cat nu traiesti intr-o cultura, nu poti vorbi despre altfel de lucruri. Pe de-o parte, petrecand mult timp in Quatar, loc educat, evoluat, plini de straini marea majoritate englezi, multi prieteni arabi au vorbit despre experienta lor si au spus foarte deschis ca au molestat baieteii din scoala, lor li se pare ceva normal, ca si ei la randul lor au patit acelasi lucru. Cuvinte spuse de persoane care traiesc in cultura in cauza, nu fantasmagorii. Acum si cat a fost adevarat e altceva ca nu tot ce zboara se mananca. Parerea mea.

  24. Partea cu mutilarea sexuala a copiilor e terifianta. Din pacate, inca se practica.

  25. mai baiete fata sau ce esti ca nu ma interesaza esti super bolnava

  26. si de ce spun asta ca sa-ti explic ;traiesc in romania de cand m-am nascut dar ce este la noi in tara nu ai sa vezi in lumea araba,pune-ti o intrebare :de ce fetele la noi in tara raman gravide de la varsta de 12 ani de ce se fac violuri de ce parintii abuzeaza de copii lor samd ce voi credeti ca daca femeile musulmane sunt imbracate din cap pana in picioare si acoperite nu sunt sexi?sunt mai sexy de o suta de ori decat romancele noastre ,iubesc din inima un musulman si ma mandresc cu ceea ce este el si tara lui egipt si-mi pare rau ca traiesc in romania imi este rusine de tara mea si pentru comentariul lui samir nota 10

  27. http://www.youtube.com/watch?v=E01Ak5GTmkE&feature=fvwp&NR=1

    http://www.youtube.com/watch?v=IjtMoARo3_Y&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=8J_cqtdH26c&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=wvavRR9UU7U&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=cpl1VeE3yag&feature=endscreen&NR=1

    http://www.youtube.com/watch?v=Bt0k45jo8Zs&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=s7J3qXbsrYw&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=RdmxvDzhSFs&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=NTM6PFFKADM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=_niR-KbiQ_s&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=C0j9WxAsVh0&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=9LSWh9FaMf0&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=GCYeltwPhTE&NR=1&feature=endscreen

    http://www.youtube.com/watch?v=jwWtBLK-qxU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=6_HXVRtxe9Y&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=muRXWLjUb90&feature=endscreen&NR=1

    http://www.youtube.com/watch?v=gYkjSKv_vUU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=GQQUDylJqRo&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0ixuEajHwj4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=64r-iWoTsX8&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=yl8g8S6F3do&feature=fvwrel

    http://www.youtube.com/watch?v=Q5t9U9r9Kfs&feature=fvwrel

    http://www.youtube.com/watch?v=Wp3Eam5FX58&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=UNOpMQkOLcA&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=-h_RaXdvlTY&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=KIVVIgspTf8&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=R-WRHZQWLPQ&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=2cqen32YdP4&feature=related

    Sa mai postez ? Din pacate pana si sufletul meu erodat de nenorocirile vazute in viata , se cutremura cand vad ce am postat ! Cu ce va deosebiti voi adeptii unei religii sataniste de popa vaticanezu cel mai mare criminal in viata ? Vreti sa fa spun eu adevarata istorie a islamismului ? Va dau un indiciu ! Una dintre sotiile lui mahomed , era de origine catolica , dintr-o organizatie masonica mai exact …Daca mai latra vre-un turc sau vre-un arab pe aici , postez toate nenorocirile comise vreodata de turci , de musulmani in general si o voi face pe toate toate site-urile pe care le pot accesa …Cine nu crede ce pot , il rog sa ma provoace !

  28. Jidanii khazari si musulmanii sunt urmasi directi ai lui Avram ! De fapt si unii si altii il recunosc ca fiind strabunul lor !

  29. “musulmana
    01 Nov 09
    5:05 pm
    m are ti e gradina DOAMNE ALLAH UAKBAR ce mie dat sa citesc ar trebuii condamnat la moarte …”

    ASA VORBESTE O FEMEIE CREDINCIOASA ?

    La femei ura nu ar trebui sa fie la fel de agresiva ca a barbatilor , datorita faptului ca ele sunt datatoare de viata nicidecum de moarte ! Nici crestinismul nu este o credinta perfecta , dar daca in islam , femeile gandesc asa , prefer crestinismul !!!

  30. http://www.youtube.com/watch?v=jxG25dMJpCs&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=GM_tro__vxU&feature=related

    Mai vreti ? Mai am ! Sunt anti popa vaticanezu , sunt antipopii ortodocsi pentru ca au pangarit bisericile cu icoane , statuete , incalcand astfel porunca DOMNULUI ! Catolicii au comis masacer in evul mediu cu biblia intr-o mana si cu sabia in cealalta ! Dar ce diferenta este intre catolicism si islamism ? NICI UNA ! Prin botez sunt ORTODOX ! Insa ortodoxia mi-a inselat asteptarile si de aceea m-am deszis de ei ! Credinta mea , este credinta lui NOE , credinta lui ADAM ! Cum isi permit niste renegati evrei si rudele lor arabii sa ma considere pe mine vita sau goim ? Cu ce este credinta lor mai presus de a mea ? Eu cred pur si simplu in DUMNEZEU CEL INTRUPAT in ISUS ! Nu vreau sa ma creada nimeni ! CREDINTA MEA NU ESTE PENTRU SPECTACOLUL LOR ! Faptul ca nu bolborosesc niste cuvinte ininteligibile si nu ma dau cu capul de pereti sau de asfalt le da voie satanelor jidanesti si musulmane sa ma jigneasca ? Inchinati-va voi in continuare satanei si lasati-ma pe mine sa cred in DUMNEZEUL meu cel iubitor de oameni ! Al TUTUROR OAMENILOR ! Nu numai al islamistilor sau numai al “poporului cel ales” ! AL TUTUROR OAMENILOR ! Rusine femeilor musulmane care au scris aici ce au scris ! Pe vremea cand inchizitia omora milioane de oameni nevinovati sub pretexte inchipuite , turcii despicau femei gravide si luau pruncii in lanci ! Cine nu a auzit de ororile otomanilor ? Cand nu erau turcii , veneau tatarii ! ACUM AVETI NESIMTIREA SA LATRATI LA NOI PAGANILOR ? CREDETI CA AM UITAT ASA DE REPEDE CE ATI FACUT STRABUNILOR MEI ? Sa nu mai prind “picior” de turc , arab sau musulman in general pe aici , altfel incep cu versetele din coran ! Scrie clar in coranul vostru cum sa-i tratati pe …nemusulmani ! La fel ca in talmudul jidanesc cu care se aseamana ! Ptiuh …

  31. Doamne fereste! Sodoma si Gomora e putin spus! Nu au in cap decat sex.

  32. Samir zdreanta daca voi musulmanii sinteti asa grozavi si de treaba de ce dracu nu stati in tarile voastre si veniti sa traiti aici cu europenii stati in fericirea voastra nu veniti la noi nu pot spune multe ca nu ma lasa siteul dar mars cu peziile tale obositoare

  33. Astea sunt faptele evreilor masonilor iluminatilor satanisti criminalo mafioti ce vor zace pe veci in iad pentru faptele lor murdare oameni cu minti bolnave, numai bagati musulmani in fata incercind sa spalatii creierele celor nestiutori. Tu care si scris acest articol esti un dusman al musulmanilor un satanist inversunat impotrivitor al adevarului propagi minciuna om pervers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *