Feed Analysis v1.1

Feed Analysis v1.1

BlogPerfume a lansat recent un serviciu de analiza a statisticilor legate de feeduri. Foloseste statisticile originale ale feedburnerului tau dar te ajuta sa vezi si unele detalii sau predictii legate de numarul cititorilor tai.

Astazi am avut ocazia sa ma uit la statisticile mele si chiar am ramas impresionat de ce mi-a putut oferi acest tool. Pentru inceput am putut observa un lucru sigur 😛 : din calcule rezulta ca in aproximativ 3 luni voi avea 728 cititori iar continuand in acest ritm, peste un an, voi avea ~ 1,700 abonati prin feed. Nu e rau deloc, chiar mi-ar placea sa se intample acest lucru. 🙂


Feed Analysis v1.1

Doar pentru ca cineva se inscrie la feedreadearul tau, nu inseamna neaparat ca te si citeste. De exemplu poti urmari cateva statistici legate de viziualizari, hits, clicuri si poti vedea ce fac de fapt cititorii tai.

Feed Analysis v1.1

Ce e mai interesant este faptul ca poti analiza atent si feed-ul altora care – nu o sa va vina sa credeti- au aproximativ 3 miloane de abonati. 😉

Puteti testa acest tool aici- link.

Pentru cititorii mei: daca tot am deschis subiectul, nu uitati sa va inscrieti la feedul meu. 🙂 Recomand un cititor de feeduri, asta mai ales daca cititi mai mult de cinci bloguri si doriti sa fiti la curent cu tot ce se posteaza. Feedurile le puteti accesa cu un cititor de feeduri. Folosesc si recomand Feedreader sau Google reader.

Pentru bloggeri recomand un excelent plugin pentru wordpress: Feedsmith. Plugin-ul scaneaza toate tipurile de feed din blog si le directioneaza spre FeedBurner, astfel incat toate eventualele feeduri ce le aveti active vor fi redirectate catre unul singur.

Aha, sa nu uit, in caz ca aveti ceva de completat la acest post, nu ezitati sa o faceti. 😉 Orice comentariu este binevenit.
[thx to dece? pentru link]

bullets

3 Comments

  1. Resursa e chiar interesanta daca ai timp sa stai de ea
    Am si digg-uit-o (fac rar chestia asta) pentru ca, in opinia mea, daca va continua sa il dezvolte, chiar va rupe piata. Deja pe sectiunea de vizual al statisticilor e superb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *