bullets

12 Comments

  1. Interesant filmuletul.Nu cred ca este trucat,numai ca nu pot sa imi dau seama cum poate face asa ceva…
    Prima oara am crezut ca are un furtun,dar nu are…

  2. tubu ala de la gura la stomac, am uitat cum se cheama, are cam 2 l. omu o invatat sa-si controleze reflexu de a inghite apa, deci ea sta pe tub si nu intra in stomac (stomacu care un fel de chestie care se inchide..de aia nu-ti pute gura a cacat). la fel si plamani, cand mananci si inghiti, ei se ‘inchid’.

    asa ca rullz esti prost. si tu fulgerica. si inca eu am chiulit de la orele de bio.

  3. cms, asta care nu a chiulit la orele de biologie.. invata si tu sa`ti controlezi reflexu si pune un film pe youtube cu tine..
    nici nu am chiulit la orele de biologie dar nu am auzit inca de “stomacuri care se inchid si plamani care se inchid”..
    din ce stiu eu faringele e cel responsabil cu “inchidere”.http://ro.wikipedia.org/wiki/Faringe

  4. CMS, bine ca esti tu destept … dar nici 10 ani nu-ti dau! invata sa vorbesti fara sa jignesti degeaba, ca nu vrea nimeni sa afle cat de inteligent te dai/crezi!!!!

  5. tu atunci cand inghiti daca nu ai avea chestiile alea care blocheaza mancarea sa-ti intre in plamani ai murii (am explicat mai pe intelesu tuturor, fara termeni). si nu .. aeru nu merge pe alta cale, la inceput ii acelasi tub si pt aer si pentru mancare. ia respira in timp ce inghiti si apoi vin-o si scrie-mi ce so intamplat. la fel si stomacu, are un fel de valva care se inchide imediat dupa ce ai inghitit, de aia cand stai cu capu in jos nu borasti..decat daca ai mancat prea mult si nu mai face fata aia.

    sau ii posibil sa regurgiteze apa dupa ce si-o spalat bine stomacu, ca sa nu iasa alte culori peacolo. n-am zis ca pot si eu, am zis ca sunteti voi prosti daca nu stiti chestiile astea asa de simple si va mirati. poate-i dumnezeu!!

    da claudiu is destept. asta e, nu tre sa ma urasti pe mine, uraste viata.

  6. Va dau eu explicatia stiintifica, mai ales ca acuma dau teza la biologie din sistemul digestiv uman.
    Cel care blocheaza respiratia cand inghiti este “omuletul”. Acesta se ridica. Care reuseste sa respire/expire cand inghite ceva, e mutant rau.
    La faringe este intersectia dintre esofag si traheea respiratorie. Faringele e un muschi striat, ca si limba, care se contracta unde trebuie.
    Stomacul nu are nici un capac, nimic. El se conecteaza in partea de sus cu esofagul, iar in partea de jos cu intestinul subtire.
    Acuma care mai comenteaza ce am zis eu, ma duc la profa de biologie si o intreb ce si cum.

  7. poate a avut vreo bala ceva si i sa extirpat stomacul …esofagul preia functiile doar la un volum mai mic si ma cred ca printr-un fel de contractie gen..vomitat scoate apa afara. el doar vomita controlat atata tot…. si cred ca nu a mancat nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *