Selena de la Candy – pozeaza in puta goala

Selena de la Candy - in puta pizda goala poze playboy

Fosta componenta a trupei “Candy”, Selena (care a avut un rol in telenovela “Iubire ca-n filme”, iar in prezent joaca in “Inima de tigan”) este acuzata ca a furat iubitul altei femei si ca a pozat goala pentru acesta.

Nu, nu este vorba de vreun alt sex-tape asa cum ne-am fi dorit imaginat. Oricum, ala il gaseam pe dc pana acum. Cica Selena, fosta componenta Candy a fost pozata goala, de catre un baietel rau iar pozele au ajuns online. Vorba cantecului.

Selena, te vrem in Playboy. Nu fii proasta, stii foarte bine ce urmeaza. Acum toti nebunii iti vad soneriile sanii. Te rusinezi, iti bagi implanturi, pozezi in Playboy, bagi un “Dansez pentru tine” iar apoi lasi lucrurile sa evolueze de la sine. Avem precedente draga, o gramada chiar!

Porneala – aici.
Fotografiile “fierbinti” au venit pe adresa de mail a site-ului Cancan, iar persoana care le-a trimis a acuzat-o pe fosta componenta a trupei Candy ca i-ar fi furat iubitul.

Misterioasa persoana s-a dovedit a fi Roxana, cea pe care Cristi Enache, solistul trupei Directia 5, n-a scapat ocazia niciodata sa o prezinte ca fiind iubita lui stabila, de mai multi ani de zile.

bullets

12 Comments

  1. obosita rau tipa …. io chiar nu inteleg stilu asta, iei un articol de la cineva, pui via, dar mai vii si la el pe blog si dai link si citat … wtf ???

    1. Noi am citit deja, deci nu vrem sa mai vedem odata.
    2. Daca dau pe link (desi ma indoiesc), nu o sa ma convinga niciodata sa citesc un blog care-si face putina reclama cu articol copiat. Sa se inteleaga ca nu am nimic impotriva “via”, e ok, dar nu inteleg de tre sa te lauzi cu via la comments.
    3. Sanatosi sa fim 🙂 ! Si sarbatori fericite !

  2. Eu am pus acel via din bun simt. Pentru ca am aflat vestea de pe blogul lui fulgerica. Am dat link spre articolul de unde am “copiat” eu stirea.

    Linkul de aici apare automat. Nu il pot controla eu…doar fulgerica poate.

    Daca el vrea sa il lase e ok. Daca vrea sa il stearga e la fel de ok pentru ca e blogul lui.

    Intelegi acum ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *