Mos Craciun exista

Mos Craciun exista

Acest post este dedicat celor mai sceptici dintre noi. Mos Craciun chiar exista. Pacat ca doar la americani, acolo unde exista milionari excentrici. La noi exista doar milionari si…. si atat.

Un om de afaceri din Kansas City (USA) a ales sa joace rolul unui Mos Craciun secret (Secret Santa), reusind ca in aceasta perioada, sa imparta oamenilor nevoiasi aproximativ 75.000 $. Planul sau este sa colinde toata tara, sa apara pe neasteptate in gari, magazine sau statii de autobuz si sa ofere un moment de bucurie celor oropsiti.

Actiuni din acestea se poarta si pe la noi, doar ca sunt mereu mediatizate si pana acum nimeni nu a facut-o fara a primi ceva in schimb (imagine, de exemplu). Sunt curios daca este dispus careva sa o faca fara sa doreasca vreo recunoastere ulterioara. 😉 Ma indoiesc…

Mai multe detalii aici – CBS.

Reamintesc ca si voi, la randul vostru, puteti aduce zambetul pe chipul unor copii (campania Un cadou pentru un zambet). 😉

bullets

2 Comments

  1. Fulgerica, exista,Prigoana face chestii de astea si nu se lauda cu asa ceva, mereu cind e intrebat de asa ceva la tv, prefera sa nu raspunda.Deci exista.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *