A venit vacantaa…

Photobucket
Atentie! Acesta este un post care ar putea fi incadrat la categoria “personale”. 😉

Gata, onoare muncii… a venit vacanta! In sfarrrrsiiit! Ufff..de cand o tot astept. 🙂 Dupa cum vedeti am schimbat si logoul lu’ fulgerica pentru a marca cum se cuvine acest minunat moment (thx Liviug). Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe cel care a inventat concediul! No hai, ca gata, de azi sunt al vostru (mint)!! Nu stiu daca ati observat dar zilele acestea am fost extrem de ocupat. Am stat aproape zilnic peste program si tocmai din acest motiv, posturile de pe fulgerica s-au cam rarit. Nu am avut timp nici sa-mi citesc mailul personal iar posturile le puneam noaptea tarziu (ca tot veni vorba, am sa rog sa fiu scuzat de catre cei care inca nu au primit raspuns la mailuri) ca sa nu va mai zic ca in ultimele doua saptamani am dormit – in medie – cam 5 ore pe noapte. Pff….

M-am transformat intr-un mic elf. Nu stiu daca e bine dar daca cumva fac o poza biroului meu, v-ati lua cu mainile de cap. Prin zona stau vraiste vreo trei calculatoare, doi mausi, doua tastaturi, doua monitoare, un volan , cabluri, cduri, dvduri si d’abia ce am loc sa ajung sa deschid geamul la camera. Yuck! Toata lumea a tras zilele astea de mine. Deja ma consider un mic elf, ajutorul lu’ Mos Craciun. 🙂 Dar hai sa va mai zic un lucru: sunt fericit pentru ca mi-a venit monitorul! Pana la urma, m-am decis: dintre cele doua, am ales modelul LCD Samsung SyncMaster 2232BW. Pot sa va zic ca este absolut superb, urmeaza poze & review. Sunt super entuziasmat! Traiasca Mosu’ (adica eu)! 😉 :).

My must do list untill 24 december 2007:

  1. sa instalez calculatorul unui prieten
  2. sa instalez calculatorul nou a lu’ verisoru-miu care il asteapta pe Mosu’ (pentru el e volanul) done
  3. sa scriu vreo patru dvduri cu desene animate (Disney stuff) dar intai de toate trebuie sa le caut subtitrarile ( pentru verisorii prietenei mele ce au trei si patru ani).
  4. sa-i fac vreo doua dvduri cu filme lu’ taica-miu (ca a intrat si el in concediu doar..)
  5. sa umblu sa-mi cumpar ceva de imbracat done
  6. sa fac cumparaturile de Mosu’ done
  7. sa caut brad olandez (ca ala romanesc e distrus rau) l-am luat din Bricostore. Super frumos – argintiu. 😉
  8. sa fac ceva de mancare sa-mi fac planul de vizite
  9. mai era cate ceva dar momentan nu-mi amintesc.. 😛

Ia sa va provoc eu la discutii ca am observat ca in ultimul timp doar dati cu clickul ca de comentat posturi…. va cam doare in fund mana. Ce faceti? Cum va simtiti? Ce faceti de sarbatori? Care-i “must do” list-ul vostru? Haideti ca acum aveti ocazia, vreau interactiune. Aratati-mi ca existati. 😉

Later update: Am uitat sa va zic ca tocmai ce am terminat de mutat blogul pe alt server. Si in acest caz, alt stres si alte nebuneli…deci in caz ca nu va regasiti comentariile prin zona, inseamna ca acestea au ramas pe serverul vechi pentru ca in timp ce voi comentati, tocmai avea loc propagarea ( valabil in cazul celor ce au RDS unde propagarea se face extrem de incet). No gata, noapte buna! 😉

bullets

13 Comments

  1. La punctul 9 iti zic eu ce era. Sa cumperi cadouri pt cei dragi 😀 si mai ales pt prietena app, am visat`o pe prietena ta..eram in vizita la voi..si era asa draguta, o chem a cristina :)) )Must do pana pe 30 pt mine: sa`mi formatez calculatorul ca am umblat putin la codecuri (mda) si am cam sters pe acolo, iar acum nu vad nimic video nici in calc, nici pe anumite site`uri :)) si asa ratez eu cateva din posturile tale 🙁
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !

  2. sa ne chemi si pe noi la un chef la tine =)) nu de alta dar ti’ai luat monitor

  3. Pana pe 26 trebuie sa ajung la Predeal sa ma dau de`a skiul si de`a snowboardul. Pe urma sa stabilesc unde fac revelionul.

  4. nenea .. uite aici brazi din olanda
    nu lucrez la ei si nu am nici o legatura cu firma … si nici nu am comandat de la ei , dar dadui din greseala peste link si citisem ca vrei unul. (spun asta ca s[ fiu sigur că nu mă întrebi în câte zile vine :D)

  5. mersi mersi, am luat azi unul – olanda..mic-frumos-bogat.. argintiu 😉

  6. Ai uitat iestu’ la bere dupa sarbatori! rusine sa-ti fie, P. !

    Frate, am fost la cumparaturi cu A. – iti povestesc live! Te doare mintea!

    R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *