I has a headache

I has a headache

In cele din urma am reusit sa updatez tema la ultima versiune. Dupa cum spuneam, nu vor mai fi probleme de vizualizare. Sunt fericit pentru ca in sfarsit am o tema fara buguri (vizibile) iar daca pana acum utilizatorii de Internet Explorer erau scarbiti de ce se intampla (de ex. “fugeau” coloanele laterale peste posturi sau uneori dispareau in intregime) ii anunt ca de astazi totul este ok. Ma bucur nespus pentru ca stiu ca multi (45 % dintre vizitatorii mei) inca folosesc Internet Explorer si sunt constient ca imi alungam posibilii viitori cititori doar cu ajutorul acelui bug. Mai am de umblat pe ici pe colo dar sunt multumit de rezultat.

In fine… sa va povestesc cum am inceput anul:

Schimbarea temei a inceput inca de aseara pe la ora 22:00. Si ca sa vezi ghinionul dracului, exact in timp ce editam eu fericit pe aici, mi-a crapat sistemul. Bun, am dat un restart la calc… nu mai pornea windowsul. Dupa cateva minute de umblat prin bios, a repornit insa totul mergea ca un cur iar hardul meu de 250Gb incepuse sa scartaie si sa scoata diverse alte zgomote metalice. Dupa mici verificari observ ca pornise in Pio Mode iar UDMA era nefunctional. Intre timp (cum aveam sa constat ulterior) primeam mailuri si offlineuri cum ca site-ul este picat. Da-i cu stresul inainte, am mai facut cateva schimbari si problema cu hardul a fost rezolvata. Mi-am sters picaturile de sudoare de pe frunte si hai sa ma reapuc sa editez tema. La ora 00:30 intru in cele din urma pe ftp si reiau munca. Dau sa accesez blogul si observ ca nimic nu mai merge corect.

Mi-am propus sa ma bag la culcare cu gandul ca o sa ma apuc de treaba dis-de-dimineata. Ok, zis si facut.. setez tema veche, ma ridic de la calculator iar intre timp mai dau un refresh pe blog sa vad daca totul e ok. O varza totala, m-am speriat de ce am vazut acolo! M-am asezat nervos pe scaun si vreo doua ore am cautat pe Google solutii. Nu am gasit nimic. Trecusera inca doua ore si m-am gandit sa intru pe YM sa caut vreun expert. Il apelez pe de ce?– care din pacate dormea dus la ora aia – vad ca intra Buddha.. discutam doua secunde – solutia: reinstaleaza wordpress. Yuuuuuucccckkk! Asta imi mai trebuia: munca titanica, backupuri, atentie sporita & other shits. Mi-am bagat pula si la ora 3:00 m-am culcat injurand aceasta minunata zi. Am stins lumina si am orbecait catre pat. Normal ca am dat peste un pahar cu suc ce-l uitasem pe noptiera. Printre injuraturi si scrasnituri de dinti am reaprins lumina sa vad dezastrul. Normal ca sucul se varsase peste mobil si alte chestii. Ce sa va mai zic? M-am culcat stresat si am avut un somn chinuit. Am visat o gramada de tampenii din care imi aduc aminte doar cum luam eu interviu unui lucrator de drumuri publice ce imi zicea ca daca sunt interesat, imi zice doar mie de ce nu munceste.

In fine..m-am trezit dimineata si cosmarul a reinceput: iar a crapat sistemul. In cele din urma am rezolvat, am intrat pe site si m-am reapucat de problema. Hai sa va zic ce am descoperit: blogul crapase din cauza php-ului de pe server care se busise si trebuia repornit. Nicidecum din cauza mea. Ghinionul a facut ca php-ul sa se strice exact in momentul in care m-am apucat eu sa fac modificari. Cat de ghinionist sa fiu? Halal inceput de an… stau acum si ma intreb oare ce urmeaza. Oare merita sa ies din casa?

No gata, ma duc sa mananc si eu ceva ca-s rupt in gura. Urat-mi mult noroc (ies din casa pe la 7) si ne citim mai tarziu. Revin cu poze si amintiri din concediu. 😉

bullets

6 Comments

  1. trea sa zici ‘iar HDD meu de 250GB Seagate Barracuda (care a functionat exceptional pana acuma), cumparat de la http://www.emag.ro cu extraordinarul pret de 250 lei (ce sa pot sa zic de emag, serviciile sunt exceptionale) a inceput sa mearga ca dracu. totusi era ciudat, pentru ca nici un produs de pe http://WWW.EMAG.RO nu mi-a mers greu niciodata, iar HDD Seagate SUNT CELE MAI BUNE. deci problema trebuia sa fie altundeva CELE MAI BUNE http://WWW.EMAG.RO

  2. @cms – ma sperii. Exact model din ala am 250GB Seagate Barracuda – garantie 5 ani, dar nu e luat de la emag… 🙂

  3. Mie dimineata cand am vrut sa deschid PC, surpriza, nu-mi vedea HDD-ul cu windows-ul si zicea ca nu are de pe ce sa buteze, dupa ce am umblat putin la HDD si i-am infipt mufa mai bine a mers.

  4. ai grija la sidebaru din dreapta, la widgetu cu ultimele comentarii, galben pe gri rezulta o varza totala 🙂
    toate cele bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *