15 Countries, 31 Cities, 32.000 photos, One stare.

15 Countries, 31 Cities, 32.000 photos, One stare.

Kevin Connolly, 22 ani, s-a nascut fara picioare dar acest lucru nu pare sa-l fi deranjat vreodata. Adesea poate fi vazut hoinarind pe strazi (da! ati auzit bine), balansandu-si torsoul pe un skateboard, miscandu-se rapid pe strazile oraselor ce le viziteaza.

A refuzat protezele care i-au fost montate cand era mic tocmai pentru ca dorea sa se miste liber iar acestea il impiedicau. In locul lor foloseste un “capac”, un “device” rotund ce ii acopera partea de jos a corpului si il protejeaza in timp ce se misca.
“15 Countries, 31 Cities, 32.000 photos, One stare” – un titlu impresionant prin simpla formulare. Satul de privirile oamenilor ce le atrage peste tot unde merge, Kevin Connolly – student al unei facultati de film si fotografie din Montana – s-a hotarat sa poarte dupa el un aparat de fotografiat si sa imortalizeze fetele curiosilor. Pozele le-a adunat intr-un proiect ce il puteti rasfoi aici – therollingexhibition.com. Un proiect destul de ciudat si unic. Am intrat si eu sa vad despre ce este vorba si am observat ca – dupa cum ati intuit deja – Kevin a trecut si prin Romania (link).

Puteti urmari si un video mai jos (primul minut e de publicitate):


Puteti citi mai multe detalii aici: Abc & Bozeman Daily Chronicle

bullets

7 Comments

  1. era un caz asemanator cu unu care nu avea nici maini, nici picioare, si putea sa faca o gramada de lucruri printre care si sa inoate!!

  2. Wow. Tipul asta e mai de treaba si mai inteligent decat foarte multi oameni care nu au avut ghinionul de a se naste cu un astfel de defect.

  3. L-am vazut si eu pe Kevin anul trecut la Sighisoara, se misca cu o ablilitate uimitoare si nimeni nu se uita ciudat la el, cei mai multi de pe acolo ii stiau deja povestea.
    Un asemenea om nu poate decat sa te inspire.

  4. “2 months ago I was asked by an elderly woman in Sighisoara, Romania if I had lost my legs in a car accident.” – Artist Statement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *