Ce-ar fi fost daca…

un-tren-trece-peste-un-copil

In mod normal nu as promova asa ceva. Ideea e ca nu prea vezi in fiecare zi cum un tren trece peste un copil.
Copchilul retard din imaginile urmatoare se expune unui pericol pe care nu pare a-l constientiza. Nu stiu cati dintre noi ar face asa ceva (sper ca nimeni) dar daca ar fi sa ma pun in pielea lui, m-ar lua cu fiori. Ce s-ar fi intamplat daca nu s-ar fi pus exact pe mijlocul sinelor? Sau ce s-ar fi intamplat daca urma sa fie agatat de vreo creanga sau cine stie…vreun furtunas sau cablu ce atarna dintr-un vagon.

Dragi parinti, educati-va copiii sau tineti-i in casa! 😉


bullets

14 Comments

  1. Ce copii tempeli in ziua de azi…si eu care credeam ca ei stau toata ziua in fata calculatorului…sau de pe aici invata ?

  2. cred k a fost o faza d genu : ‘cap ou pas cap’ din filmul jeux f enfant…care l a vazut stie despre c e vb 😀 ..ps: sper k am scris bine, franceza nu e specialitatea mea 😛

  3. Bine ca trenurile nu vin unul dupa altul…Oricum, prevazator :)tipul, sta cu capul la cutie cand se uita-n spate.

  4. a folosit acelasi tren, facut proba inainte cu ceva la fel de voluminos, vagoanele au garda destul de inalta, daca trece locomotiva a scapat .

  5. da andrei are dreptate … trebuia unu sa se cace in capul lui sa ii treaca nebunia…. si dupaia zicea el “senzatie tare” … oameni prosti….

  6. Noroc ca e bine facut, daca era slabutz cred ca-l lua curentu’. Uite asta se-ntampla cand unii nu mai pot de bine. Socant. Socant de cretin copilu.

  7. Like WoW…cred k asta e una dintre fricile oricarui om…eu unul n-as fi rezistat psihic la experienta asta asa ca ii acord toate creditele persoanei aceleia insa se vede k a fost doar un experiment,pentru ca apoi,cand trenul pune frana,se citeste frica lui de a nu fii prins pentru k banuiesc k si-ar fi luat’o daca l-ar fi prins conductorul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *