Conquiztador hack tool

Conquiztador hack tool

Sau cum sa trisezi in Conquiztador.
Hackerii romani au dat peste cap sistemul Conquiztador, mai bine zis i-au venit de hack. 😀 Daca vreti sa trisati la acest minunat joc lansat cu surle si trambite de MediaPro o puteti face daca aveti habar de ceva cod si daca aruncati un ochi si pe aici. Tool-ul apeleaza baza de date conquiztador, si afiseaza raspunsul cu cateva secunde inainte de a aparea pe ecran intrebarea.

Nea’ Sarbu trebuie acum sa angajeze o alta echipa de programatori sau sa ii biciuie pe cei existenti. Orice varianta ar pune in aplicare, o sa-l coste.

Ah, da… am uitat sa mentionez ca eu nu l-am jucat vreodata. Doar am auzit/vazut niste povesti (parcurgeti lista de jos in sus) despre Conquiztador si m-am gandit ca e doar pierdere de vreme.

Demonstratia mai jos.

Filmul HQ poate fi descarcat de aici (17Mb).

[Sursa: multe bloage]

bullets

169 Comments

  1. Stimati jucatori, opinia mea in privinta acestui joc este urmatoarea, cei care vor sa invete ceva atunci se folosesc de propriile lor cunostinte, iar cei care doresc sa se bazeze pe gandirea altora atunci folosesc hack-uri. Sincer Conquiztador mi se pare un joc inteligent din anumite puncte de vedere, dar pe pe de alta parte sunt momente cand am impresia ca o iau razna, cu intrebarile absolut stupefiante. Dar pentru asta realizez faptul ca este un joc si nimic mai mult. Probabil ca multi ganditi si rationati alt cumva asupra lucrurilor pe care le-am mentionat, dar eu cred ca asta este un bun adevar. Si doresc sa transmit un mesaj tinerilor care vor sa apeleze la surse de a ii faulta pe ceillati din jurul lor, cel mai bine ar fi sa se documenteze de 2 ori inainte de a face asta, din cauza ca tot spre defolosul lor o sa fie mai repede sau mai tarziu.

  2. ma mie numai merge condu imi zice ca constu sau prola e invalida si nici nam loat hacku ala aveam si 3 stele :))

  3. nu mai faceti hack-uri la jocurile cinstite precum conquiztador,faceti si voi un hack la un joc comercial ca triburile,gladiatus,ikariam

  4. Revin cu un comentariu, prin a va spune ca am facut o cercetare in privinta celor care foloesc heak-uri in conquiztador, in general aproximativ 87-88% din cei care folosesc aceste surse, sunt copii.
    Sunt cateva varinate:
    1. ai cultura, raspunzi- cinstit
    2. dai la nimereala, ai o zi mai buna nimeresti 90% din intrebari – noroc
    3. inveti raspunsurile – relativ ok
    4. ceva ce este adeseori folosit HEAK-ul- FURT
    Iar cum cietez pe celebrul poet Robert Burns ,, Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a lui Dumnezeu.”, cei care folositi heak-uri, stati putin si reflectati la ceea ce am scris. Mersi! 😉

  5. Vreau si eu HACKUL contactatima la id : vanessa.repp …Poate putem fii prieteni buni 🙂

  6. nu va pa prostiti atat… nu e nici un virus periculos… “VERY HIGH” e doar un amarat de trojan… doar asa functioneaza programul… se foloseste de trojan ca sa acceseze gaura de securitate din srv cq…. orikum nu mai functioneaza… cei de la conq au luat masuri in legatura cu hackurile… chiar daca ar iesi ceva nou nu ar tine decat cateva zile… poate ore… asa ca nu va mai chinuiti sa cautati aiurea;) totul exista… nu e delok periculos cum spun multi dar nu mai functioneaaza… INUTIL:))

  7. buna, cer scuze ca intru in convorbirile voastre, programe exista si inca foarte multe. dar greu gasesti un fraier care sa iti dea si mai ales ca toate programele de hack-uit nu merg mai mult de o luna. se face update la date si se schimba ip-urile de servere mai nou, deci nici o sansa, singura care exista fi istetz si dai cu banu. si nu va mai certati cu ‘ astia (noi) de la r’s’t ca…avem placerea de ne pierde timpul cu voi.

  8. ma da prost esti cu nimic nu m-ai lamarit,nu mai aburii lumea.

  9. n-aveti ce face dak va trebe hack inseamna ca habar n-aveti de nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *