1% pentru sute de zambete

1% pentru sute de zambete

Dupa ce anul trecut am donat, prin campania Blogvertising, 30.000 de RON pentru Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, in 2008 o facem pe cont propriu si ne propunem sa devina un obicei: din nou, dorim sa oferim ceva comunitatii, iar de data aceasta speram sa mergem catre cei care au foarte mare nevoie de ajutor, pentru a avea o viata normala si multe zambete.

Si pentru ca tot bat la usa o gramada de sarbatori mai mult sau mai putin importate (Valentine’s  Day/Dragobetele, 1 martie sau 8 martie), Marketonline iese in evidenta in aceasta perioada desfasurand o campanie denumita: 1% pentru sute de zambete.

In perioada 6 februarie 2008 – 8 martie 2008, 1% din profitul realizat de MarketOnline va fi donat unei fundatii. Dovedind transparenta totala, MarketOnline prezinta lista fundatiilor alese ( Asociatia Betania, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia de Caritate Herald), pe blogul magazinului, invitand pe oricine este interesat sa voteze una dintre cele trei organizatii care va putea beneficia de cei 1%.

Fiind axata pe aceasta idee de ajutor, aceasta campania este demna de luat in seama, fiind printre putinele campanii de acest gen desfasurate in comertul online din Romania. Campania se bazeaza si pe ajutorul vostru, al bloggerilor, deci nu ezitati sa scrieti despre, eu insumi apreciez aceasta initiativa si o sustin prin acest post.

Mai multe detalii puteti citi aici.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *