bullets

3 Comments

  1. Aia cu tractiunile : omagad… not normal people 😛 cu toate ca daca stam putin sa ne gandim, e un simplu exercitiu psihologic… oricare din noi ( cu putin antrenament) am fi in stare sa mergem pe o balustrada lata de 10 cm, nu ? ei, dar daca am pune acea balustrada intre doua blocuri, la 12 metri inaltime ? ( presupunand ca nu se va rupe datorita greutatii noastre) vom mai avea curajul sa mergem pe ea , nu prea cred 🙂 asa si ei, dau “delete” la gandul ca sunt la x metri deasupra solului ( nu sustin ca eu as face asa ceva sau ca mi se pare simplu)

    chestia cu copacul : si uite cum indepartezi populatia pe o raza de un km… amplasezi o “sculptura” d-asta 😛 neeway, scoate un zgomot putin ciudat, putin enervant si putin “spooky”

    inchisoare pe viata : 3 lucruri rele : idiotenia legilor; oamenii care trebuie sa plateasca bani ca sa-l intretina pe ala in inchisoare pentru … o fapta de nimic si nu in ultimul rand, omul care ajunge la inchisoare c-a furat gogosi, si face inchisoare pe viata in timp ce altii care omoara , primesc vreo 10-20 de ani.

    shotgun : don’t care, sunt destule arme cat sa ne omoram de 3 ori una in plus nu mai face diferenta

    catelul si pica… prea tari, imi aduc aminte de un caz asemanator cu un catel si-o pisica, ii aveam acum multi ani, amuzant mi se parea faptul ca de fiecare data cand catelul dadea din coada, pisica fugea la coada lui sa se joace cu ea 😛

  2. Oau.. Credeam ca are parashuta si tot mi se parea cool. Dar n-are, deci e crazyiest/bravest man alive ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *