Cea mai grasa rapida arma din lume

Cea mai <strike> grasa</strike> rapida arma din lume

Nu voi intelege niciodata cum de am putut posta asa ceva. Poate doar pentru ca sunt constient ca nu voi mai vedea niciodata acest cuplu: un gras cu o arma atat de mica si atat de rapida 😛 . Nu observa nimeni licarul din ochii lui flamanzi?

Veti vedea cu cata pofta trage dupa prada grasa.

(Am zis de prea multe ori cuvantul “gras”? Scuze… 😀 )

Ahh.. era sa uit…ideea clipului e ca acel pistol Berretta trage 18 gloante in 3 secunde. Amazing! 😛

bullets

5 Comments

  1. Care e secretul in a reusi in blogosfera romaneasca ca tine asa?Imi place cum scrii si mi-as dorii si eu sa am atata lume cu care sa dialogez insa cum pe blog am destul de putini vizitatori,vorbesc cam singur dintro grota.Eu insa contunui sa sper ca intro zi voi ajunge la o intalnire a membrilor importanti ai blogosferei.BRAVO FULGERICA!!!esti cel mai bun,pacat ca TRAFICUL nu o arata.Oricum as dori sa ma fac cunoscut si asa vreau sa imprastiati acest pe mesaj prin listele dumneavoastra de YM:DATI MAI DEPARTE——-bLog de viitor: http://mahdahleen.blogspot.com -cel mai bun blog.Va rog nu intrati!!!

  2. Băi fulgerică ești răutăcios domne. De fapt tipul avea un costum de protecție (full body suit) antiglonț.

    Păcat că n-a avut și protecție anti-food 🙂

  3. mahdahleen pacat ca nu stii sa”vorbeste romaneste” in limba noastra cratima are un rol bine definit. Iar despre continut, vai de tine..

  4. La reculul ăla, îți trebuie masă mare ca să nu te arunce pe jos. Cred că încercaseră cu unul mai sfrijit și îl rupsese în două.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *