Bigfoot in Muntii Vrancei

Bigfoot in Muntii Vrancei
Am sa postez un mail primit in decursul acestei zile. Nu ca mi-ar fi inspirat cine stie ce fiori sau alte chestii ci pentru ca sunt sigur ca pozele vor ajunge (iar) la ProTv sau alta televiziune.

Punem pariu?

Numele meu este Mihnea Vasiliu, am 41 de ani si sunt inginer chimist. Pasiunea mea este fotografia si pentru asta bat tara in lung si in lat sa surprind peisaje, oameni, animale, constructii etc. Vineri am fost in Muntii Vrancei, pe drumul care duce spre Targu Secuiesc de la Lepsa-Gresu. La un moment dat am vazut ceva pe drum. Am crezut ca e un urs, de la distanta vazand o silueta matahaloasa acoperita cu un par, o blana de culoare bruna. Pana am coborat sa fac o fotografie (mentionez ca am un aparat profesional dotat cu teleobiectiv) fiinta a apucat aproape sa dispara dupa cotul drumului. Doar doua poze am apucat sa fac si nu stiu ce sa cred. Vad in poze o fiinta ciudata care seamana cu un om dar… Credeti-ma ca avea peste doi metri inaltime si se misca foarte repede, nu ca un urs. Sunt putine momente in viata unui om in care simti ca-ti ingheata sangele in vine; pentru mine asta a fost unul. Stiu ca primiti tot felul de prostii pe mail si as vrea sa ma credeti ca de felul meu nu sunt genul care trimite comentarii pe forumuri sau alte chestii. Asa ca va stau la dispozitie daca aveti dubii cu privire la veridicitatea pozelor.

Pozele sunt foarte reale, nici urma de Photoshop. Dar fata creaturii pare a fi de hartie….sa stiti ca mai vrem poze nea’ Mihnea! Nu suntem pe deplin convinsi. Nu l-ati urmarit sa vedem unde isi are culcusul sau de la ce magazin isi ia tigari?

Pozele mai jos:

 

Parca seamana un pic cu Mihai Viteazu, nu?

P.S Domnule Mihnea, am sa va rog sa-mi trimiteti originalele pe e-mail. Sau gasim o modalitate, ideea e ca vreau sa studiez creatura mai in detaliu.

[sursa]

 

bullets

22 Comments

  1. Am primit-o si eu, am dovada ca sunt primul care a intrat in posesia acestor poze…
    Am exclusivitate :))
    Sunt sigur c-o sa le vedem la ProTV

  2. eu zic ca e din PNG..”dau eu 1mil de euro sa il vad pe bigfoot in vrancea” :))

  3. ieah, ce noi sa nu avem bigfootu nostru , numai altii, las domne ce daca e fake, ce mai conteaza, il avem si noi:)
    azi maine avem si noi ozn din ograda lui vasile a lui lupu, din ciocarlia din deal, care erea pusa in sura de fan si zicea ca e pe post de generator de curent
    ehh lumea asta, fiecare tara cu obiceiurile sale

  4. a fost vazut monstrul din lochness in lacul dumbravita, si un pui in strandul de la codlea:)

  5. In mod clar pozele nu sunt reale, ala nu e Bigfoot si de altfel nu e nici un fel de animal, dar exista de mult zvonuri in Muntii Vrancei despre “Oameni-lup” si “Oamenii padurii” care probabil l-au inspirat pe tip sa faca farsa.Oricum e farsa clar.Cine e interesat de legendele cu varcolaci si oameni – maimuta din Vrancea si Apuseni, sa studieze diversele carti cu enigmele Romaniei.

  6. Ala sa isi fak o konsultatie la balaceanca.e dus omu.trebuia sa zik k a vazut un dinozaur k ik credeam.

  7. frrate!!!!se vede CLAR k ala e un costum in prima poza “Bif Fooot” se uita la camera….bine acum nu stim poate o fi fotomodel sau poate e prieten q domnul Mihnea dar e imposibil.Maine ne atak extraterestrii si poimaine ne invita la ceai si fursecuri Nessie(monstrul din Loch Ness)

  8. eu crd ca ii real am mai vazut un video tot cu bigfoot in romania si am vazut la televizor cca in america 2 oameni ai descoperit trupul lui bigfoot ,Dar chiar seamana cu mihai viteazul .M-am uitat la pozele cu mihai viteazul

  9. Mare lucru! Se vede ca poza e trucata sau ca este un om normal cu un costum! Cine crede ca pozele astea sunt adevarate este un fraier!

  10. Cred ca este o farsa . Domnul pasionat de fotografie ,este de buna credinta,cred, dar in acelasi timp cred ca cineva din anturajul sau, i-a realizat o farsa buna . Nu cumva este acel domn care se ocupa numai cu farse ? Adica : GABRIEL FATU ?
    Aceasta este opinia mea .

  11. cine a facut falsul …..nu a avut simtul proportiilor !

  12. salut… .. ….. in poza fotograful a pus o figurinca(o jukarie) de plastik…dupa deal .. sa-si bata jok de voi :));)

  13. super poza nu imi vine sa cred ca mai exista astfel de speci umanebravo dmnule Mihnea c ati reusit sa ne aratati .Am ramas uminta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *