Ce sa-i cumpar de Sfantul Valentin?

Ce sa-i cumpar de Sfantul Valentin?

De Valentine’s Day, bărbaţii cheltuiesc 98 de dolari, femeile doar jumătate.

În SUA, de Valentine’s Day, sărbătorită la 14 februarie, bărbaţii vor cheltui 98,20 de dolari pentru a-i oferi un cadou alesei inimii lor, în timp ce femeile nu intenţionează să cheltuiască decât puţin peste jumătate, circa 54,20 de dolari, potrivit unei anchete, relatează AFP

citeste tot articolul

Mai sa fie! Cum de? Adica noi…. 100 iar ele 50? Cruntul adevar! Hmmm…asta-i un subiect pe care o sa-l auziti dezbatut doar prin baruri si doar de catre barbati. Motivul? E lesne de inteles, nu ma intind in explicatii pentru ca am sa isc multe controverse asa ca “nu ma risc” 😀 .

Mai aveti la dispozitite doar doua zile pentru a va declara dragostea fata de persoana iubita. Ca de obicei, pe primul loc sunt sentimentele iar pe al doilea loc ar fi cadourile (alea de 53 $, logic ). Daca sunteti in pana de idei in legatura cu alegerea cadoului perfect, puteti da o raita pe aici sau daca nu exista oricand solutia cea mai ieftina si la indemana oricui. O declaratie:

Draga mea/ Dragul meu ________,

Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.
De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

Te saruta _________

P.S. Dragi barbati, dragii mei stresati! Sa nu-mi spuneti mie ca zilele astea nu ati dezbatut problema:”Bah, tu ce ii iei?” Nu de alta dar nu va cred! 😀 A mea a vazut ceva roz iar eu nu. If you know what i mean…

bullets

4 Comments

  1. Două dildouri: unul mai gros şi unul mai subţire, pentru atunci când îi este dor.

  2. I know what you mean, unfortunatelly :(. Dar o sa vezi dupa ce ii iei, daca ii place mult, asa ca straduieste-te :))

  3. e lasa ca e la reducere.. si doar 370 de mii rata.. iti permiti :))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *