Yahoo Multi Messenger

Yahoo Multi Messenger

Astazi invatam sa “ne dam” pe Yahoo Messenger de pe mai multe conturi folosind un singur calculator. De ce postez asa ceva? Pentru ca geme internetul romanesc de intrebari si diverse solutii legate de minunata problema: Yahoo Multi Mesenger iar la mine ajung majoritatea celor ce cauta asa ceva..

Cea mai simpla metoda aflata la indemana oricui ar fi urmatoarea:

1. StartRun – tastati Regedit si apasati enter. (logic!)

2. Odata ajunsi in Regedit, urmati calea : HKEY_CURRENT_USER – Software – Yahoo – pager – Test.

3. Aici adaugati un nou parametru astfel: NewDWORD Value si denumiti acest parametru “Plural”. Click dreapta pe elementul creat – Modify, iar valoarea “0” inlocuiti-o cu valoarea “1“.

In final totul ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos:

yahoo-multi-messenger.jpg

Inchideti frumos regedit-ul si apucati-va de treaba. Din acest moment aveti posibilitatea sa lansati doua sau mai multe instante de Yahoo Messenger de pe calculatorul vostru. 🙂

Ce tot atatea aplicatii, sfaturi, intrebari si programele? Faceti intocmai ce v-am spus si o sa functioneze perfect pe orice versiune de Yahoo Messenger ( varianta 8, 9 sau ţîşpe) . Mai jos aveti dovada:

yahoo-multi-messenger-dovada.jpg

Later edit:

Intrebare: bun…si cum deschizi mai multe deodata? ca doar nu-ti apar din senin 10 ferestre.

Raspuns:  Apesi de zeci de ori pe shortcut-ul de Yahoo Messenger si vei avea zeci de sesiuni deschise.

bullets

40 Comments

 1. super … ms 🙂 … si daca tot te stii la dastea…cu un joc , in speta FIFA08 se poate face asta ? Imi trebuie 2 FIFA08 instalate in acelasi timp pe acelasi windows. Pana acum foloseam 2 windowsuri.

 2. Era mai usor sa le dai un fisier pentru registry pe care sa-l adauge.

 3. bun…si cum deschizi mai multe deodata? ca doar nu-ti apar din senin 10 ferestre..

 4. desi e veche chestia asta, merge pe toate versiunile inclusiv pe versiunea speciala pentru vista, iar pe yahoo special pentru vista, daca stii cum sa il “gadili” merge instalat si pe xp.

  Alex Trusk, dupa ce ai facut ce ti-a zis fulgerica mai sus, tot ce ai de facut ca sa deschizi mai multe conturi e sa dai un dublu click pe iconita de yahoo, cea pe care o foloseai sa deschizi doar un yahoo mess.

 5. Daca nu vreti sa umblati prin registrii (riscati sa stricati ceva daca nu va pricepeti) puteti folosi un fisier .reg deja facut, dublu-click si gata treaba.
  am uploadat varianta care merge la mine aici:
  http://tinyurl.com/2sn6n9

 6. Dea Dumnezeu sanatate la mine, ca acuma pot vorbi si cu nevasta, si cu gajica, si cu amanata….

 7. OK, DAR DACA ESTI ATAT DE BUN AI PUTEA sa-mi spui si mie cum limitez mess-urile deschise ? sa nu se poata deschide dp calc decat 5 instante, de exemplu ?

 8. deci am urmat instructiunile tele si nu merge sa deschid mai multe messuri de o data …de precizat ca eu am messenger 9….t rog daca sti sa ma ajuti contacteazama p idul dj_happy89

 9. pisamas pe ala cae nu imi sp unde gasesc multi mess 😀 😛

 10. sa traiesti!!!! multam ca ai postat asta si pt tantalai :))) mergeam pe meebo, ma stresam aiurea. numai bine iti doresc!

 11. salut, am si eu o problema 🙂
  cand deschid ferestra de chat pt mess imi apare o eroare de internet explorer care zice: not enough storage to complete this action, motiv pentru care nu vad ce mi se scrie si nici nu vad ce scriu eu…ma poate ajuta cineva? pls? Multumesc

 12. salut,
  as dori ca mess-ul si mail-ul sa imi apara in lb. romana si nu stiu cum sa fac.
  Ma puteti ajuta?

 13. esti tare fratzica, asa trebuie spuse lucrurile…pe fatza//tot respectul

 14. buna..am o rugaminte..cum il scot? am facut cum ai scris aici..dar acum, vreau sa-l scot si nu stiu cum sa fac:(
  multumesc..o zi excelenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *