Cine i-o trage de Valentine’s Day?

Cine i-o trage de Valentine’s Day?

“Imi place sa ma f..t dar..nu sunt curva”

Un viral de pe Apropo Tv. Veti putea viziona cererea/oferta unei domnisoare care face parte exact din categoria femeilor ce le urăsc. Adica cele care se deosebesc prin vorbarie multa (englezo-romana aia care “rupe”), teatru ieftin, gesturi de mironosita, multe virgule, “aaaaaaa”-uri si “deci”-uri in exprimare plus multe alte figuri. E cat se poate de clar ca tipa cere palme, nu se cade ca o femeie sa exporte limbajul folosit in pat, pe strada. (Si internetul e tot o strada pana la urma…)


Mi se pare foarte evident faptul ca tipa e studenta la actorie sau ceva de genul. Foloseste o tehnica pur si simplu romaneasca pe care doar la actorii romani o observ mai mereu. Poate de acolo greatza… in fine..P.S. Cica vedem vineri care-i betivul ales…pff…Later edit: azi a mai postat un mesaj. Cititi comentariile sa vedeti ce-i duce pe unii capu’…

bullets

19 Comments

  1. prosta matii , astea sunt la promotii , si dupa cum vad e si putin cam mult EMO 🙂

  2. bai mie imi place la nebunie ! si pe vineri ne facem planuri …

  3. “Imi place sa ma f__ dar nu sunt curva” este ceva perfect valabil. Nu esti curva daca iti place sexu, nu ? De aci si bancu in care Bula ii spune vecinei lui “Hai vecina nu vii pe la mine, bem o cafea, vedem un film, ne-o tragem un pic…” “Vai Bula, ce-s io, curva ?!” “Da’ cine-a zis fa ca-ti da bani ?!?!”.
    Si da, se cunoastea ca nu prea i-a placut sa faca viralu 🙂

  4. Face reclama la durex impreuna cu apropo (tre sa fii inregistrat sa vezi filmu). Prea mult pune la gura prezervativu ala. Oricum netu ii plin de labagii si apropo.ro s-a ales cu multi care si-au facut cont.

    Jollyca cu “Imi place sa ma f__ dar nu sunt curva” probabil tu traiesti cu impresia ca pe femei le doare. Sper sa nu-ti duci genele mai departe.

  5. ie viral ma! Iti zic io ca cineva vrea sa dea drumu la vreun site sau ceva in genul asta!
    Mi se patre prea cusuta cu ata alba!
    😉

  6. P.S. Gata ma am falta care e sparla! Apropo.RO vrea un spike de trafic!
    CE DESTEPT SUNT!
    😉

  7. Fetei ii place cucu, dar filmuletul e patetic. Actrita proasta e, reclama la prezervative face, dar si-au atins targetul, au promovat site’ul apropo.

  8. Am ratat in dimineata asta faza de la radio21, chiar cand au sunat`o pe tipa….INcredibil.

  9. Fata mea , daca nu esti actrita , daca nu esti curva , vreau sa-ti spun ca vei ramane nemariata pana la 40 ani cand te vei spanzura (sau iti vei taia venele ) Ai grija ….

  10. Deci e te doare capul ce gasesti acolo pe apropo unde a postat fata asta. Iar cel mai bun raspuns vine de la tipul asta : link

  11. cesenzuala se crede=))….,,mam ganditit sa ma joc cu mintile mele,, =))

  12. Puneti ma mana de la mana sa ii cumparam un vibrator ca sa nu mai planga fata pe internet sa nu mai dea banii pe prezervative (desi sunt destul de scumpe duracell-urile !

    Vreau sa iti postez un mesaj video ca sunt rautacios, dar nu m-am epilat pe fund ! Poate vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *