Hai sa zgariem masini

Hai sa zgariem masini
Astazi dezbatem un subiect extrem de arzator si anume “Ce ne facem cu cei ce ne zgarie masinile?”

Se stie ca orice sofer din Bucuresti (si nu numai) se pune seara in pat dar gandul ii este inca la frumoasa lui masina si la recenta conversatie cu vecinul agitat ce tocmai urlase la el ca i-a ocupat locul de parcare. Ca degeaba platise pentru locul ala de parcare, ca boul ala zicea ca “i-o muta”, ca acolo s-a nascut mă-sa, ca bla bla si blabla si iar bla. Stiti foarte bine despre ce vorbesc .

Am primit pe mail un flagrant. In caz ca cineva doreste sa mearga la Politie si sa faca o plangere, are o dovada. Locatia este strada Dristorului, Bucuresti.

Baiatul din imagine negasind loc liber de parcare s-a apucat sa zgarie masinile celor mai norocosi ca el. Tin sa precizez ca pana sa apuc sa-l filmez mai zgariase trei. Totul s-a intamplat duminica 3.02.2008, in fata blocului 63 de pe strada Dristorului, Bucuresti.

Priviti-l pe urmatorul individ. Prefera sa isi piarda 15 minute din pretiosul sau timp zgariind masini, in loc sa mearga in casa si sa-si vada de lucru. Ce oameni tata!


Piticu, bunul samaritean si proaspatul detinator al unei masini superbe ne va ajuta la promovarea acestei campanii. Nu-i asa, spamăr mic ? 🙂

bullets

13 Comments

  1. Sa nu mai vorbim de aia de le lovesc cu usa..ca deh altfel nu se poate, omu tre’ sa aiba loc cacalau sa se dea jos din dacie, nu sa stea el sa se strecoare ca toti idiotii cu bun simt. Cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc cacatului care mi-a futut o usa in usa mea din dreapta spate, reusind astfel sa-mi lase o “amintire” de toata frumusetea in tabla scumpei mele masini concluzia: CASCO rulezz, toata lumea ar face bine sa-si faca.

  2. well, se pare ca exista un numar proportional, un fel de balans al universului bucurestean, intre cei cu masini, si cei care au ceva cu masina ta SAU se cred pe tarlaua lor in trafic si te mai “ating” pentru ca nu stiu ce e aia frana sau prioritate.

  3. sa aiba parte de cea mai a dreacu’ forma de cancer de pe lumea asta si sa moara in chinuri ..jegosu … de 3 ori am gasit masina zgariata in buc . Prima data avea 100 de km facuti (d’abia o luasem de la dealer). Frate ar trebui impuscati astia, turnat bezina pe ei, bagate cuie sub unghii si dat foc fara mila!!!!!!!!

  4. Oare cine trebe batut mai tare…ala care zgarie masinile sau pizda ala care o stat la etaj si o filmat da i-a fost frica sa coboare pana jos sa-l ia pe ala de maneca si sa cheme politia ?

  5. Sunt destul de sigur ca ar fi bine sa trimiti filmul la cateva televiziuni. Poate-poate se autosesizeaza politia, sau daca nu (probabil ca nu, ca doar e vorba de Romania), il vad proprietarii si depun plangere. Sau macar ii platescu cu aceeasi moneda (ca din nou, tot de Romania e vorba si degeaba depui plangere).

    Gunoaiele ca astea trebuie pedepsite. Bun film!

  6. Multi psihopati mai aveti in bucuresti ..
    Cred ca lui Piticu i-au facut casco si pe braduleţul de la oglinda

  7. Bai romanii sunt niste lepre ! Si in Ardeal sunt tigani si pusti invidiosi si lipstiti de creier care zgarie cu cheia ….

    Astia ca astia …. imbecilii mari sunt cei care deschid usa masinii direct in cealalta …

    Doamne da-mi minte sa nu-l desfigurez pe cel care-mi torpileaza usa!
    Amin

  8. raspuns pt radu marian: nu intervin niciodata in dicutiile de pe forumuri…atunci cand poti ignora provocari meschine/josnice…ai castigat…DAR, mi-ai atacat NEAMUL – ARDELENII mei dragi. Eu sunt in capitala de ceva vreme, dar pot sa iti spun ca la noi in Transilvania, nu vei vedea niciodata mizeria, incultura, rautatea, superficialitatea, lipsa efectiva de profunzime, de suflet de aici din Bucuresti…ar fi nevoie de mult detergent intelectual si emotional pt ca sudul sa se poata compara cu noi ardelenii (ma refer la total, stiu ca exista multe exceptii). In rest…o primavara plina de caldura si lumina!

  9. Dacă-l văd pe unu că-mi zgârie mașina la care plătesc cu spor, îi crăp capul instant.

    Dacă văd că zgârie altă mașină îi crăp capul din nou.

    Cam atât.

  10. E usor sa vezi batul din ochii altuia, dar e foarte greu sa vezi barna din ochii tai, asa-i? As putea sa pastrez si eu acelasi ton cu tine si sa spun urmatoarele:

    sper sa ramaneti fara picioare, sa stati in scaune cu rotile si sa nu mai puteti conduce masina cata viata mai aveti. Sa vad eu pe ce trotuare mai mergeti. Bunul simt nu trebuie sa vina doar din partea celorlalti; ar trebui si voi sa aveti. Dar costa; chiar daca uneori mai putin decat benzina, el costa.

    Nesimtitilor

  11. Frumoasa invidie…mie mi-a zgaraiat masina prima data cand am mers la Bucuresti – mi s-a spus ca e o buna primire. Am casco si mi-a refacut-o. In scurt timp am parcat-o probabil pe locul alteo persoane si – zgaraiata usi dreapta si fata si spate. Am avut noroc ca am lasat-o in pace pt ca in parcare la mall ma-m ales cu o lovitura in usa stanga. Cred ca o sa imi iau un jaf de masina sa nu mai fie persoane care sa se sinchiseasca sa se atinga de ea… Am dat pe ea 24000 E si mi se rute inima cand o vad “maltratata”de niste jeguri. Ce pedeapsa le-ar trebui? Nu pe penal ci sa-l prind si sa-l leg de masina sa-l tarasc asa prin toate gropile orasului,sa se “zgaraie” si el un pic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *