Au si ei manelistii lor

Au si ei manelistii lor

Uitaţi-vă la ăla de la orgă ce talente are în el (neuronu)

Noi suntem satuli de fete buhaite si tigani burtosi cu ochi de hamsteri proaspat fatati dar se pare ca la sarbi e un pic altfel. Manelistii lor sunt mai uscati si mai flexibili.

Atentie, cu toate ca piesa ce urmeaza are ritmuri manelistice, am sa va rog sa nu apasati butonul de “stop” pana nu incepe actiunea. Lasati clipul sa mearga pentru ca se pare ca nu interpretul e atractia zilei, prestatia unuia dintre muzicanti face toti banii. 🙂



Eu cred ca-i fumat omu’. 🙂

bullets

12 Comments

  1. fratilor, mie imi pare evident ca e la sto…omu cred ca e vreun actor care face caterinca…poate chiar incearca sa ironizeze anumiti muzicieni de acest tip… nu credeti?

  2. Un lucru e sigur ca e playback, mi se pare foarte dinamic baiatu’ desi nu vad de ce si de unde atata energie. Stou nu cred ca e, iar daca e e cam subtil, daca ar fi stou ar fi dinala urat de tot :)). Oricum tipu ii dezaxat rau daca chiar asa se comporta el.

  3. Nu pot decat sa rad cu lacrimi si sa plang in acelasi timp…….vai de steaua lor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. si tot tigani =)) nu mai scapa lumea de ei.. in ce priveste ”spectacolul” oferit de maimutzoiul in cauza..eu cred ca de vina este camera de filmat.. asa se manifesta el :))))) cand o vede =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *