S-a ieftinit taxiul in Brasov (2)

The image “https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2008/01/s-a-ieftinit-taxiul.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Aproximativ 100 de taximetristi au protestat ieri spontan in municipiul Brasov. Acestia au strabatut cu masinile, in coloana, zona centrala in coloana, claxonand, insa nu s-au oprit in fata niciunei institutii. Protestatarii s-au declarat nemultumiti de faptul ca unii colegi practica tarife mai mici si ei solicita plenului Consiliului Local Brasov sa stabileasca un tarif unic si obligatoriu de transport. Prin recenta aprobare a Regulamentului privind organizarea si executarea serviciului de transport in regim taxi si a regimului de inchiriere in municipiul Brasov s-a decis ca tariful maxim poate fi de 2,2 lei/km pe timp de zi si 3,3 lei/km pe timp de noapte, vechiul tarif maximal fiind de 1,8 lei/km.

citeste tot

Faza demna de Cascadorii Rasului dragii mei. Azi-dimineata, Martaxul cerea 1,27 Ron/km iar RO si TOD practicau tariful de 1 RON/KM. Da, ati auzit bine… 10.000 lei vechi. Avantaj? Clientullll..

P.S. Ma intreb cate zile tine faza…dar pana atunci..sa profitam. 😉

bullets

9 Comments

  1. S-a ieftinit mai Andrei, Tod si Ro au 1 leu pe km, iar martax 1,27 lei iar ATI a ramas la tariful de 1,5 lei.Fulgerel acu te poti da cu taxiul 😛

  2. La noi in tara cred ca taxiul este singurul lucru mai ieftin decat in Germania sau Austria, in rest totul e mai scump 🙂

  3. Nu inteleg de ce nu fac fata concurentei, sa scada si ei tarifurile si stau si o ard in greve 😐 E o piata libera. Cat timp nu e vorba de monopol nu vad unde e problema.

  4. Sa vina si prin Valcea sa protesteze, acceptam orice fel de protest, numai sa se ieftineasca ceva, orice!!…best case scenario: cutiile de chibrituri sau hartia igienica 😐

  5. era o vreme cand craiova era renumita pentru cele mai ieftine taxiuri din tara.
    acum sunt 1.1 ron .. nu stiu sigur plecarea cat este .. in orice caz 1 ron sau mai putin

  6. ma intreb ce masini aveti pe taxi pe acolo …. ca aici sunt si peugeot si WW si opel si chevrolet, am vazut si mercedes ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *