The Big Dog

The Big Dog

Judgement Day is almost here….

Pentru toti fanii seriei Terminator (Skynet, “Asta la vista”, Jack & Arnie thinghies…): credeti ca robotii vor incepe sa preia conducerea pe pamant?

Arata de parca doi insi ar cara o canapea, dar este considerat cel mai avansat robot cvadruped existent la ora actuala. V-am mai dat un link acum ceva vreme dar iata ca cei de la Boston Dynamics au dat publicitatii un nou material video in care puteti observa evolutia robotului (ce-mi place sa folosesc cuvinte proteviste! 😛 ).

Ca sa vedeti cu ce se mai ocupa cercetatorii americani, asta in timp ce noi facem Loganu’…

bullets

7 Comments

  1. Si pe gheata arata ca doi insi rupti de beti cara o canapea :)) . Trebuie sa raportam incidentul la Pro TV .Ai vazut cu cata brutalitate lovea nenea ala catzelul?

  2. Foarte tare. Doar pentru scopuri militare poate fi dezvoltat. Nu cred ca cineva ar vrea sa aiba o oaie din asta bazaitoare dupa el.

    “De unde vine atacul? Nu stiu! Dar trage si tu inspre partea de unde baraie panarama aia!”

    Are o problema majora: daca ii dai macar la un picior va trebui sa-l cari in spate dupa aia. Nu ca n-ar putea fi lasat insa la cine il face banuisc ca valoreaza mai mult decat o masina germana!

  3. Respectele mele! Probabil din experienta dumneavoastra de inginer in robotica, domnule Monciu, poti spune ca patru bete sunt mai stabile decat patru roti.

  4. Radem noi radem….dar si cand o sa ne pomenim cu robotii astia la granita …. ma rog..prin 2120…. Mai bine punem mana de la mana si incepem si noi cercetarea in domeniul roboticii militare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *