Au si ei manelistii lor

Au si ei manelistii lor

Aeroportul din Munchen este situat cam la 60 km de oras. Poate gresesc, cert este ca pana in centru am facut 45 de minute cu S-bahnu’. Ok, odata urcat in frumosul tren (tin sa va spun ca am ramas surprins de cat de curat era + faptul ca in aer miroasea a deodorizant ci nu a transpiratie sau alte chestii ce ucid nasul) mi-am ales un scaun si mi-am scos harta. Trenul era super gol, in dreapta mea o cucoana citeau ziarul dar in rest, nici tipenie de om.

Faza tare: la un moment dat, intr-o statie, urca trei punkeri: doi ei si o ea. “Mai sa fie! Pariu ca e plin de d’astia prin Germania!” S-au asezat in fata mea si si-au vazut de treaba, sporovaind nustiuceuri in germana si facand galagie. Uimit de cata culoare vad in fata mea, imi scot aparatul, grijuliu (chiar ma gandeam ca poate mi-o iau!) fac niste poze chinuite cu ideea sa le pun pe blog. Am facut una! 😀

dscf6119.jpgdscf6128.JPGdscf6131.JPGdscf6126.jpg

La un moment dat, dupa ce ca devenisera enervanti, unul din ei se apuca si scoate un telefon, il pune pe speaker si baga nustiuce melodie punk. Incep toti trei sa dea din capete si sa comenteze razand cand deodata… cucoana noastra (cred ca avea cam 45 de ani) zmuceste ziarul si se rasteste la ei. Deci fratilor! Nu credeam ca asa ceva e posibil, eu stateam cu mura ca aia sunt periculosi si imi sparg aparatul daca ma vad ca ii pozez iar tipa asta are tupeul sa urle la ei. Ia ghiciti ce s-a intamplat?! 🙂 Astia trei au tacut malc, au oprit muzica si s-au tirat. Inca o chestie interesanta, la un moment dat au venit controlorii siiiiii………….. surpriza: cei trei aveau bilet!

Imaginati-va scena asta in Bucuresti! Puteti?

Precizez ca pe durata sederii mele in Munchen nu am mai vazut picior de punker. Din cate am inteles, Berlinul e plin!

bullets

9 Comments

  1. Sinceri punks am vazut odata sau de doua ori in munchen… In schimb turci / arabi puzderie.

    In U-Bahn am intalnit chiar pe un ciudat care avea o plasuta in care avea o licenta de… ZoneAlarm. Parea foarte surescitat si tot se uita in cutia de licenta si o punea la loc si se foia. Cre’ ca d-abia astepta sa ajunga acasa, sa destupe o sticla de vin si sa get crazy </end ciudatenii in munchen> 🙂

  2. nu, berlinul nu e plin de punkeri. sunt insa destui oameni, de toate varstele, care au piercing-uri pe fata, si sunt foarte dezinvolti pe faza asta.

  3. pe min in Germania m-a mirat cel mai tare cand ii vedeam pe tineri cu cioorapii peste pantalonii lungi…aratau groaznic asa aiurea mi s-a parut…

  4. Eu n-am vazut om care asculta rock sa fie periculos. Sa se de periculos da, sa fie cu adevart nu 🙂

  5. kks 🙂 mai verifica odata:) periculos doar cu pumnii mai greu… dar eu nu umblu degeaba cu bratarile cu tepi si cu lantul dupa mine 🙂

  6. Sa te inveti minte sa mai judeci oamenii dupa infatisare. Dar o sa te inveti? Nope! C-asa e-n viata. Judecam dupa aparente.

    Daca-ti zic ca la Londra am cunoscut un tip care era la doctorat, cu costum si super aranjat dar cu parul verde si creasta de cocos plus cercelul in nas, ce parere iti faci? 🙂 Si toti il priveau normal, e treaba lui daca asa vrea sa-si poarte freza.

    Tine minte vorba lu’ Pittis “Nu conteaza cat de lung am parul/Important e ce si cum gandesc”

    Bagati la cap, ca vad ca saracul Pittis a murit degeaba!

  7. normal ca aveau bilet. in Germanica e 500 de euro amenda daca nu ai bilet si evident ca nu merge sa da-i spaga la controlor.
    Ce mi s-a parut interesant in Germania: oamenii care beau bere in mijloacele de transport.

  8. si eu am fost uimita sa vad oameni care beau alcool in parcuri sau in autobuze. Apoi, am aflat ca este legal sa bei in astfel de locuri si am inceput sa ma obisnuiesc cu astfel de imagini. Nu i-am vazut niciodata pe cei care beau facand scandal sau deranjand pe cineva.
    Asta pentru ca amenzile sunt mari iar legea se aplica.

  9. hm, eu stau in munchen de 2 luni, dar pot sa zic cu certitudine, Vestul este inaintea romaniei cu cel putin 300 de ani, si nu sunt la cules de capsuni sau ceva, sunt chiar inginer pe aicea, dar nu as mai merge acasa de aicea. succes sa aveti. oricum articoul din blog despre munchen ii cam 1 % din cea ce inseamna munchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *