Scandalul Conquiztador continua

The image “https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2008/01/conquiztador.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Dupa ce Piticu anunta acum cateva zile cateva detalii despre “micile” modificari facute de catre staff-ul Conquiztador, iata ca totul se rasfrange acum asupra utilizatorilor. Din ce in ce mai multi dintre acestia se plang de modul in care noii moderatori inteleg sa administreze jocul.

Mai jos aveti un mail trimis de catre un fost moderator de pe Conquiztador.ro:

Buna ziua!

Numele meu este Mihai Micu, si as vrea sa va propun o posibila stire referitoare la abuzurile produse in jocul online Conquiztador!

Am sa va trimit mai jos niste linkuri.

Cele mai multe informatii le puteti afla citind petitia cu aproape 800 de semnaturi stranse in mai putin de 3 zile, doar prin fortele proprii ale celor peste 30 de fosti moderatori carora li s-au interzis conturile. O stire ar ajuta mult in demersul nostru impotriva acestui abuz.

Trustul Media Pro incalca legea, neoferind nicio explicatie referitoare la schimbarile produse la cel mai important joc din Romania.

Scandalul deja a lasat urme adanci in cadrul comunitatii, numarul vizitatorilor scazand drastic in ultimele saptamani.

va trimit linkurile urmatoare

Link 1 – Petitie

Link 2

De asemenea, pe forumul din jocul www.conquiztador.ro sunt discutii foarte aprinse.

Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns!

Cu stima,

Mihai Micu

(“mishumi”, fost moderator timp de mai bine de 1 an si lider al clasamentelor mai mult de 6 luni)

Se pare ca cel mai iubit joc de cultura si strategie din Romania e in prag de colaps. Saaaaau….sa fie vorba doar de o mica schimbare “in bine” pe care utilizatorii nu stiu sa o aprecieze si tocmai de aceea s-a creat acest haos? 🙂

Un singur lucru este clar in momentul de fata: utilizatorii ii vor capu’ lu eCostin, care a fost nevoit sa vina cu o explicatie, ieri la 1:00 a.m, dupa patru zile de haos 😀

Licenta jocului a fost cumparata de ProTV S.A.inca de anul trecut (2007) de la partenerul din Budapesta. Contractul cu operatorul jocului, Lucian Iancu a.k.a. BobbyGuard a fost incheiat pe 30 aprilie din motive ce i-au fost comunicate.
…..
Singura vina pentru toata debandada o am doar eu, din doua motive:
– nu am interzis din capul locului nici un cont de moderator crezand in faptul ca toti sunt pro-joc, in mare parte fiind munca lor si nimeni nu a contestat vreodata acest
lucru si in continuare in joc sunt zeci de conturi de moderatori cu toate drepturile pe care aceasta functie le are (modereare chaturi, moderare forum, moderare intrebari).

– am fost depasit numeric :). Mi-a luat ceva timp mai ales ca moderatorii isi scoteau banurile intre ei si astfel in acel moment singura solutie a fost STERGEREA conturilor.
(Asta pentru ca tot va intrebati de ce unii moderatori vechi au conturi STERSE).

citeste tot

Later edit: la ora 14:00 – site-ul Conquiztador.ro a picat subit.

LLE: Se pare ca site-ul nu poate fi accesat decat de catre anumiti useri pentru ca – presupun – serverele Conquistador.ro au fost mutate iar propagarea DNS-urilor tine destul de mult, totul depinzand de ISP. Spre exemplu pot accesa site-ul daca am conexiune RDS insa de pe Astral (UPC) – nu – deoarece aici nu s-a facut inca propagarea. Dar daca mutarea s-a efectuat intr-adevar, de ce nu s-a anuntat o operatiune de maintenance in prealabil? 🙂

Reamintesc ca Conquiztador este un site detinut de MediaPro, trust din care face parte si ProTv.

bullets

48 Comments

  1. stire, ce stire ma ? :)))

    ai vazut cum ma catalogheaza pe mine lumea? :))

    si tu esti prieten cu eCostin ala ? :))

  2. eu m-am lasat de jucat de mult. de cand cu licitatiile idioate care s-au transformat in trageri la sorti (indirect). intrebarile nu erau de cultura generala si de noroc iar moderatorii de atunic (decembrie-ianuarie) erau niste pusti de 13-15 ani care se credeau mare sefi.
    jocul este frumos si palpitant. pacat ca si-au batut joc de el. s-a gasit si cine sa-l cumpere: ProTV – cei care l-au facut vedeta pe Becali si pe Guta.

  3. @Piticule – am zis undeva ca-i stire? 😛
    Cine-i eCostin? 😀

  4. eu cred ca mamicile, foste moderatoare, lenufra, KA the Snake, WishDominion, cosinzeana si altele, si-au trimis copiii sa manance la fast-food si s-au apucat de trantit site-uri 🙂

  5. am incercat sa intru pe conquiztador si nu merge.de ce?ce s-a intimplat?

  6. ce se intampla de nu merge jocul ?va rog daca poate cineva sa imi spuna ,astept raspuns….

  7. am intrat, inregistrat, cica ar merge la mine :)un user fain pm:)

  8. Asta cu incalca legea a fost cea mai tare :)) Ce lege incalca? E al lor, fac ce vor cu el. E si normal sa se faca schimbari la staff daca vor o chestie serioasa. E interesant cum de omu care si-a luat banii pe conquiztador e primu la petitie acolo. Ar trebui sa tina ciocu mic si oricum n-o sa rezolve nimic :))

  9. cearta mare,dar stie cineva ce e cu site-ul?
    daca da,spuneti sa stim si noi.

  10. Auzi, Mishumi, dar pe trafic.ro scrie: Vizitatori intre 14-15 nr. 85, 18:00-19:00 2372 etc.

    La noi apare Cannot find server. Ce sa insemne asta? Cum au fost 2631 vizitatori intre 19:00 si 20:00, ca era blocat?

  11. si la mine merge 🙂 poate v-au banat ip-urile si au rezolvat problema 😉 altadata nu mai comentati

  12. Am aflat intre timp despre ce e vorba 🙂 Nosfer, vad ca esti un mare amator de cenzuri. Dupa tine, toata lumea trebuie sa tina “ciocu’ mic”. Trist :(…pentru tine 🙂

  13. era si timpul sa se duca naibii jocu’ asta. Si e culmea cum se plang ei acum in scrisori dar cand inchideau conturi si dadeau ban`uri aiurea era bine,nu? Mai ales agramatul ala de BobbyGuard. Eu unul ma bucur ca a venit eCostin…

  14. lipsa de profesionalism din partea asa zisilor moderatori sa foloseasca baza de date ca sa trimita e-mailuri cu petitii idioate si alte chestii. fostul admin avea o ceata de pupincuristi de 16 ani care o inceput sa faca prostii cand o aparut ecostin ala. sa-i baneze pe toti din partea mea, ma doare-n cot. important ii sa joc si NU IMI PASA cine administreaza jocu. esti un fraier ca scrii mailu ala pe blog.

  15. Si cand modifici o adres IP nu stii sa pui pe fostul server o pagina care directioneaza spre noul?
    Este mininum ce poti face.
    ESTE VORBA DE O INCOMPETENTA CRASA, ABC-ul informaticii.

  16. Ghita, abc-ul informaticii? Cand e sync din 300 de locatii diferite, lucru pe care il cunosti cu siguranta, tu faci redirect? 🙂

    Sincer preferam cand, in limba maghiara, ma faceai poponar tigan si imi transmiteai sa mor pentru ca erai cu mult mai coerent.

    Lasa “informatica”…

    @bullet: salut. Eu sunt Costin :p.

  17. Tzigane daca esti pliznau esti pliznau ce sa iti spun.Inveti si tu informatica din mers fraiere.
    Ia-ti piticii zosoii si visuratii si invatati sa faceti treaba si nu bulbuci.
    Pana cand o sa imi lipesti mie toate pacatele de pe lume? Te pomenesti ca din cauza mea esti falit si a trebuit sa mergi la capshunarit ca esti fomist si ai venit la oras sa faci si tu de o coaja sau ca esti prea negru si rrom nascut in o cocioba.
    Ce vina am eu ca te injura lumea sau ca esti zevzec?
    Toate aste sunt “atributiile, calitatile” tale.
    FY

  18. pff, ce furtunica inntr-un paharel cu apa…. :))
    Eu zis sa mereti la OTeVeu, sa va ancheteze Lazarush traghedia nationala.

  19. Rromane-piromane la ora la care iti scriu ai lasat intre 40-60% din populatia Romaniei fara joc (si asta de 2 zile).
    Pentru asta ar trebui sa ejectezi din societate deoarece aduci prejudicii grave acelei societati. Prejudicii de imagine si de calitate.

    In 2 ani de cand am site-ul nu mi-am permis asa ceva dar vad ca este tupeist si plin de tine cat incape.

    Mai trage-ti un articol pe blog sa te lauzi ce ai mai facut pentru jocul asta ca de 6 luni muncesc pentru tine si acum cand esti in pita si tu nu faci nimic altceva decat sa distrugi.
    Locul 4 in topuri ? rusine rusine rusine rusine de 4 ori rusine.

    Astept sa faci si mai bine, locul 5, stiu ca poti da tot din tine.

    In asteptare ia contact cu Michael Jackson sa te mangaie pe crestet.

  20. Batalia e mare, deoarece inseamna puncte in media, in online cat si foarte multi bani… e ca la Primarie, fiecare paseaja “mingea” altuia

  21. BobbyGuard e ok. Ia loc. Uite si un paharel cu apa sa iti mearga cu pastilele :). Calmeaza-te ca iarasi “scuipi sange”.

  22. ce trebuie sa fac sa-mi mearga iar conquiztador-ul.va rog.sarpundeti-mi.multumesc.

  23. Acum a reusit sa aduca jocul pe locul 7, bravo lui, pana la 20 nu se va opri.
    You’re a winner

  24. de ce nu merge jocul cineva trebuie sa dea expicatii?
    dar cine oare

  25. incerc de 2 zile sa intru la joc si nu merge:((de ce?im spune-ti plssssssssssssss:((=((

  26. mie imi mere contul dar nu merge sa Demarea jocui de ce?

  27. stiu eu dc nu mai merge concuiztador….pt ca se numara galbenii…este ca un magazin … acum se numara “banii”

  28. In ultima vreme nu mai functioneaza conquztador,fact caruia nu imi mai primeste contul.Mi-am facut altul nou,credeam k celalatrt nu mai e bun.Imi place jocul numai k nu mai am kum sa-l joc.

  29. Nu imi merg Hackurile :((

  30. ce bn ca am gasit acest forum .. sincer sa stricat de tot acest site , acum 2 ani de exemplu o respectam pe Poesia , avea alt stil de a modera . dar acxum este jale . face la fel ca SunTzu si Darze , care sigur sunt 2 betivi . da bannn in stanga si drepta fara motiv .. mie de exemplu mia dat ban cu un motiv aiurea . cineva ceruse marcare , si SunTzu ma marcat pe mine .. si cand iam zis … nu strie ssa dea explikatii , ca de scuze nici gand sa isi ceara .. .,. ia fost mai usor sa imi dea ban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *