Telefon facut cu popcornu’? WTF?

Telefon facut cu popcornu’? WTF?

Am ramas masca la faza urmatoare: patru telefoane sunt puse in cerc iar in mijllocul cercului se afla un Iphone. Mesenii incep sa sune pe Iphone si minune: popcornul transforma minunatul telefon mobil intr-un PopIphone. Wtf? Si nu e trucat!


Ok, din cate v-ati dat ieri seama (mersi mariusica pentru sprijin), chestiile de ieri erau trucate. Totul a fost doar un viral iar mai multe detalii puteti citi aici.

P.S. Doresc sa precizez pe aceasta cale ca comentariile de genul: “frate e vechi” chiar nu isi au rostul pe acest blog minunat care incearca si uneori chiar reuseste sa va aduca cele mai noi si cele mai interesante/funny clipuri aparute pe net. Daca Vasilica le-a postat la el pe blog cu o zi inainte atunci sa fie sanatos. Lucrul acesta chiar nu e gasit interesant de catre cititorii mei. Btw, multumesc inca o data tuturor celor care ma citesc zilnic. Asa imi dau seama ca cele 6 ore dormite (in medie) pe noapte in ultimele 9 luni, imi sunt de ajuns.

Peace!

bullets

13 Comments

  1. Totusi…nu prea inteleg faza cu titlul post-ului: ori ai inversat termenii intentionat ( ca sa sugerezi faza din finalul clipului, cand reusesc sa “rezolve” iPhone-ul), ori ai gresit (din cauza oboselii probabil).. 😛 😀

  2. :)) misto
    sase ore pe noapte? :O prea mult. Ai grjia ca ce e prea mult striga. Bafta in continuare

  3. am incercat eu ..vazusem faza acum 2-3 zile dar cu 4 telefoane si intre ele cateva boabe de porumb si cand sunau pe ele se “faceau” am incercat si nu merge ..sigur

  4. am incercat cu un pahar cu apa si 4 telefoane, si apa a fiert in max 5 minute
    damn e asa de cool
    acu ca sa stiu cand ma duc la magazin sau pa lanini sa le fac surprize al vanzatoare:D

  5. Sa fim seriosi.. nu se intampla asa ceva.. la fel cu nu leviteaza nici cartea de joc cu moneda lipita.. cei care stiu cunosc. Mai ales cei care au incercat ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *