Rafael Van Der Fart

Van der Fart

Fart(lb. eng.) = basină, flatulenţă, pârţ, vânt, gaze eliminate din intestin acompaniate de un suierat(femei) sau zgomot puternic (barbati porci si grasi).

Deci nu stiu cum se face dar suntem nevoiti sa abordam iar subiectul fotbal (stiu ca nu va suparati). In ultimul meci al Romaniei ati putut observa cu totii ca inciuda oboselii si plictisului afisat de bravii nostri folbalisti , o imagine interesanta ne-a demonstrat inca o data faptul ca olandeziilor li se cam rupea de meciul cu Romania.

Camera da un prim-plan cu banca olandezilor, banca pe care tocmai se desfasura o frumoasa reactie.  Despre ce reactie este vorba? Una in lant..Mai multe detalii aflam in reportajul urmator. Dam legatura trimisului nostru special ..bla…bla..


Later update:

Carevasazica astora le ardea de basit in public iar noi ne dadeam sufletul pe teren ferm convinsi ca eram in grafic (“grafic in care suntem si acum” – zise Bamse!)

bullets

14 Comments

  1. Vazusem faza asta in timpul meciului si chiar m-am gandit ca s-a besit unu. 😀

  2. eu am crezut ca au pus capu in tricou ca sa rada de banel&co.

  3. ha ha ce tare… vazusem in direct faza asta dar eram prea departe de televizor sa mi dau seama.

  4. eu cred ca alta era faza,dar ca sa scape de amenda de rasism au dat-o la intors..abia facuse banel un sprint pe dreapta si de asta si-au acoperit nasu:)pe bune fara mishtouri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *