Links – 31.06.2008 30.06.2008

Links - 31.06.2008

 • Video: Top 5 Things to See in Romanialink [interesant]
 • Site: How many camels is my girlfriend worth? – link [fun] thx to Saw
 • Video: James Bond  – Quantum of Solace – trailer – link [interesant]
 • Video: Ceva imi spune ca tipul asta nu va avea parte de sex diseara – link [fun/wtf]
 • Video: Mai rar vezi un pitic beat – link [wtf]

P.S. Zilele astea am avut ceva probleme asa ca nexam timp liber. Nu disperati, ma intorc si ne jucam de indata ce imi rezolv chestiile. 😉

bullets

11 Comments

 1. ROMANIA DE 5 STELE

  Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

  Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
  Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

  Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

  Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

  VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

  PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele 😉
  – si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)

 2. 1. Avem cu ce, da?
  2. Ar fi trebuit să fiu fermier.
  3. Captivant. Aştept noiembrie…
  4. Vai de steaua lui.
  5. Mic-mic, dar rău…

 3. @M249 – tare de tot! Mersi de notificare. Ceasul meu a luat-o razna, imi arata 31. 😀

 4. How many camels is my girlfriend worth? . . . sounds interesting . . . but what if my girlfriend isn’t worth a whole camel . . . do I get at least the camel toe :))

 5. ce comentariu avea ala care plangea:„thought they stopped using apes for space mission test’s ” :))

Comenteaza: