Pathology – cel mai stupid film vazut anul asta

Pathology - cel mai stupid film vazut anul asta

Un film cu cretini pentru cretini! Ei bine, afirmatia asta ma face automat cretin si da, cretin am fost ca am stat sa-l vad pana la sfarsit. Un film cu o idee originala insa plin de cliseele ce le puteti vedea in orice film american: noi suntem niste doctorasi bogati, avem figuri in cap, ne jucam toata ziua cu intestinele mortiilor, hai sa facem crima perfecta pentru ca ne plictisim. Buuun, suna bine pana aici insa daca stai si te uiti la film, poti renunta la ideea de a manca popcorn sau seminte pentru ca risti sa ti se intoarca stomacul pe dos. O sa vezi creieri, plamani, coaste pocnite sau autopsii nereusite.

Fix pe la inceput e o scena in care protagonistii “se joaca” cu doua cadavre si chiar ma intrebam daca la filmari au fost folositi subiecti umani sau s-au incumetat niscavai actorasi fomisti sa fie batjocoriti. Inclin sa cred ca s-au folosit efecte speciale la greu insa si asa realitatea e prea scarboasa. Bleah!

Deci daca vreti sa o vedeti pe Alyssa Milano (apare cinci minute insumat, in tot filmul) goala si autopsiata atunci puteti sa-l considerati un film pe gustul vostru. 😀

Nota: Trailerul de mai jos chiar nu are nicio treaba cu filmul. Sincer!

bullets

7 Comments

  1. daca se punea mai mult accentul pe ideea filmul, pe efecte precum cele din CSI, ar fi iesit ceva mult mai interesant.
    Sfarsit sec, jalnic as spune, idee….exceptionala….

  2. un film de la bolnavi pentru bolnavi .. mintal ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *