Blogosfera virusata

Blogosfera virusata

Deci nu-i de glumit cu chestiile astea oameni buni, am dat o raita peste blogul tipului si pot spune ca m-au ajutat foarte mult sfaturile sale.

Ti-a scazut PR-ul? Ai fost penalizat de motoarele de cautare? Au scazut vizitatorii proveniti din Google? E cazul sa arunci cu ochiul in linkurile de mai jos  si sa urmezi cu incredere instructiunile. In caz ca te poticnesti, omul te ajuta (moca, presupun).

Cititi articolele  si verificati cu atentie permisiunile fisierelor, directoarele de upload, bazele de date si userii de pe blogul vostru. Multi dintre voi vor descoperi lucruri ciudate, zic multi pentru ca din cate zice omul nostru, aproximativ 50 % dintre blogurile existente au fost atacate de acest virus (printre care si al meu).

1 Blogosfera virusata 1
2 Blogosfera virusata 2

P.S. Omule, schimba si tu fonturile alea ca mi-ai orbit ochiul. 😀 Mersi inca o data pentru sfaturi si tutoriale. Buna treaba!

bullets

4 Comments

  1. daca cineva nu se descurca sa scape de acest virus, il pot ajuta (moca, bineinteles) atat cat timpul o sa-mi permita. sper sa nu fiu foarte solicitat 😀

    P.S. Dupa URL-ul blogului meu, pune /wp-mobile.php ca sa-ti protejezi ochiul 🙂

    Bafta!

  2. Deci eu chiar mi-am gasit wp_footer-ul infestat grav!

  3. Daca mai aveti probleme cu oricefel de virus si asta va afectat indexaream dupa ce scapati de virus, intrati pe stopbadware.org si instintatii ca a-ti scapat de virusi……..Si veti reveni la normal cu indexarea in maxim 72 de ore

  4. Verifică și căutarea de pe blog că merge XSS pe ea.
    PS: Nu are legătură cu ce ai pățit acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *