Pot conduce cu o singura mana?

Pot conduce cu o singura mana?

Buna ziua,

Am intrat intamplator pe blogul dv-stra. Scriati ca sunteti pasionat de IT si internet. Cu siguranta stiti mai bine ca mine in ce fel pot obtine informatia necesara mie de pe net .
Va rog sa incercati sa-mi dati o informatie legata de autoturisme. Exista autoturisme cu toate comenzile pe volan, in asa fel incat sa poata sa fie condusa cu o singura mana ? Am 37 ani , sunt din Pitesti si din nastere nu am bratul drept. Vreau sa fac diligentele necesare pe langa Politia Romana sa vad daca este posibil sa obtin permis , daca mai sunt cazuri similare …  Dar inainte de asta , trebuie sa aflu daca sunt astfel de masini .

Multumesc mult pentru raspuns .
cu stima,
Ionel DINICA

Am primit mai devreme mailul de mai sus si  mi-am propus sa-l postez aici si am sa va rog pe voi sa va ocupati de caz. Cineva trebuie sa il ajute, nu?

bullets

20 Comments

  1. un barbat care lucreaza in aceeasi cladire are bratul stang lipsa de la cot si are permis de conducere si masina adaptata ptr nevoile lui si asta nu se intampla intr-un oras unde se ia pe spaga, deci sunt sanse mari. cand voi afla mai multe voi reveni cu detalii.

  2. @Fucktovarasi – ala e spam acolo? e un site ce duce la un intro bashit si atat….

  3. eu am vazut la americani o femeie fara nici o mana care conducea cu picioarele (fara sto). oricum cred ca o sa coste mult sa-ti adaptezi masina

  4. @kks – mai era un tip fara maini ce conducea masini si o facea foarte bine. Plus ca si fuma la volan. 😀 Pe Real Tv era faza…

  5. se poate.chiar in pitesti. un vecin are un trabantel modificat pentru ca are toata partea dreatpta paralizata, are acekeratia si frana pe volan , restul comenzilor la fel

  6. eu pot sa conduc doar cu o mana. 🙂 Cand fumez.
    Banuiesc ca se poate, dar trebuie o cutie automata,ceva, de stergatoare nu are nevoie (adica sa fie un buton). si poate frana sa fie ca la microbuzurile Mercedes-in loc de stergator.

  7. Un prieten al unui prieten de familie locuieste in danemarca de ceva vreme. Nu are maini si masina este adaptata pt condusul cu picioarele. Nu stiu cazuri in Romania.

  8. masinile astea intra in categoria hidramat. teoretic, nu ar fi impediment

  9. Teoretic se poate sa iti iei permisul. Nu scrie niciunde ca daca nu ai o mana nu poti conduce.

    Cel mai simplu ar fi sa intrebi la o scoala de soferi sau la politie, cred ca ei te-ar putea indruma mult mai bine.

  10. Aveam o profesoara in generala care avea aceeasi problema, si-a luat permisul fara probleme si conducea o dacie, deci se poate.

    In alta ordine de idei, o masina care sa aiba cutie de viteze automata se conduce foarte usor (in termeni populari “cu o mana si un picior”). Mai adaugi si senzori de lumini, stergatoare, parcare, pilot automat si frana de mana electronica (cu buton, vezi VW passat) navigatie GPS, pastrarea directiei pe banda de mers(citroen, mercedes), franarea automata in caz de adormire la volan[…] deja ajungi la nava spatiala care merge singura.
    Mult noroc

  11. Am un prieten care a facut AVC in copilarie si are pareza pe partea dreapta…si are permis de un an…intr-adevar are o automata , fara nici o adaptare. a facut scoala in Bucuresti la Teo, stiu ca ei au o masina adaptata persoanelor cu handicap

  12. @ bullets -> este vorba de websitul unor oameni care se ocupa de curse de masini (dinainte de 1990) si pana la import si finantare (dupa intro se intra in site) – nu-mi permiteam sa dau un link aiurea cand este vorba de o problema foarte serioasa aici, nu de mijtocareala in spatele blocului.

  13. @Tovarasi – am inteles dar nu am vazut nicaieri vreo forma de contact.

  14. Au 3 numere de telefon, o adresa de e-mail, un numar de fax si 3 formulare de contact ! Poate ai intrat in alta parte -> http://www.BrokerAuto.ro !

    Am vorbit cu baietii si deja i-au trimis un raspuns persoanei cu problema dupa ce i-a contactat chiar printr-un formular de pe website. Mai mult nu m-a interesat. 🙂

  15. Si eu am cunoscut o fata care avea o malformatie din nastere la o mina nu i se formase falangele insa podul palmei s-a format cat de cat. Care este ideea fata are 20 de ani acum si conduce de un an de zile. A luat traseul adica din a doua incercare(din rautatea politistei) dar e conduce foarte bine. Cam asta e problema.

  16. in america se conduce fara maini, fara picioare…si fara minte dar sa ai o bere la volan. noroc.

    nu va trebuie sa fie mare lucru sa iti obti permisul.

    nu stiu de ce e pusa intrebarea in primul rand. poate e vb de discriminare sau poate e vb despre niste forme speciale pt cazul tau.

    se poate face orice—e o chirurga aici in statelor unite care are numai un brat.

  17. cred ca in pitesti singurul criteriu pentru ati lua permisul e sa stii pe cine trebuie.. nu vad de ce ar mai conta ca are doar o mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *