Spoturile TIFF 2008

Spoturile TIFF 2008

Transilvania International Film Festival Cluj-Napoca Romania La a saptea editie, Festivalul International de Film Transilvania a pregatit în 2008 o campanie de imagine ambitioasa, în cadrul careia Radu Muntean, Corneliu Porumboiu, Nae Caranfil, Bogdan Mustata, Tudor Giurgiu, Adrian Sitaru si Paul Negoescu, au regizat 7 spoturi care interpreteaza local mitologia Bond în mici filmulete de cca 40 de secunde.

In caz ca le-ati ratat le puteti vedea mai jos. Pot spune ca unele sunt extrem de bine realizate si hilare totodata.

Nae Caranfil

Paul Negoescu

Tudor Giurgiu

Bogdan Mustata

Corneliu Porumboiu

Adrian Sitaru

Radu Munteanu

Coloana sonora a filmuletelor Bond a fost asigurata de Fanfara Ciocarlia, care a oferit festivalului drepturile de utilizare a propriei lor interpretari muzicale a temei James Bond, intitulata chiar asa, “007 James Bond Theme”.

[www.tiff.ro]

bullets

9 Comments

  1. Am vazut mare parte din filmele prezentate si constat ca in sfarsit gasesc um motiv sa spun ca’s roman… din pacate doar un motiv 🙁

  2. AAAA MI-AM IROSIT 40 s din viata pentru fiecare filmulet, sperand ca doar ultimu vazut ii de cacat si neamuzant, iar urmatoru o sa fie calumea.

  3. Nu stiu ce “campanie de imagine ambitioasa” este, ca numai imagine buna nu e.

    O mica parte din fazele nasoale care ti se pot intampla in Romania – si nu doar faze de film, o data la 100 ani, sunt din cele cu proshtii de zi cu zi.

  4. Primul a meritat, s-a potrivit descrierii tale. Restu au fost… stiu cum ne punea in shcoala sa zicem o propozitie folosind un anumit cuvant ? Asa si celealte clipuri: “fa un clip in care sa folosesti fraza “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *