bullets

15 Comments

  1. DA…eram mai satisfacut daca dupa vreo 5 masini..hai 6..nenea asta de filma care cred ca si el a dat in groapa aia punea mana si isi scotea triunghiul din porbagaj si o semnaliza..parca avea happy end

  2. Bai “urzeala ” ce insipid esti :)) Cati ani ai de poti debita asa tampenii ?Pai nu intelegi ca asta e farmecul :))

  3. doamne, zici că eşti într un film de acţiune. sau horror.

    pe acolo trebuie să treci în viteză ca să treci de groapa aia. ăla care a încercat să treacă mai uşor, a rămas blocat acolo.
    mulţumesc doamne că nu m-am născut in rusia

  4. ce zici mha de asta? :))))) mother russia have niet` problem :))) NOOOT!

  5. se vede ca esti un provincial basit. numai in bucuresti sunt gropi? la tine in brasov parca nu sunt. chiar nu inteleg cum ai pus titlul asta

  6. Sa inteleg ca tu esti un bucurestean basit? Lasand la o parte faptul ca tu nu ai inteles ironia din titlu, ai vazut tu vreo televiziune care sa prezinte gropile din Brasov sau orice alt oras care nu e Bucuresti? Li se rupe, se plang doar de circulatia maritei noastre capitale.
    Eu zic sa nu intram mai in detaliu.. ramanem la ideea ca nu ai inteles ironia din titulul postului si ca esti basit la faza asta.
    Cheers!

  7. Prinvind prin prisma celor intamplate aici pe blog va spun asa. Refulgeratu, esti un tampit! Si eu sunt bucurestean si nu m-am simtit deloc lezat de titlu. Insa tu ai inteles stramb si atat.

    PS : asa e, bucurestenii sunt in general niste basiti, cei mai mari tarani aici se gasesc.

  8. @Dan – rasfulgeratu o fi trecand printr-o criza ca in “Anger management”. 🙂
    Gusfraba ajuta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *