Maine vine sfarsitul lumii


Sigur. Ne vedem acolo!
Later edit: Si totusi, care ar fi ultimul lucru pe care l-ati face inainte de marele moment? 🙂
Dar totusi, ha sa o luam logic: Ati mai auzit cazuri in care o civilizatie investeste sapte miliarde de euro intr-un proiect cu ajutorul caruia sa se autodistruga? 😀
Hai mah…

Auziti ca maine la ora 10 pornesc protonii in cursa. Pana atunci avem timp sa reflectam.

bullets

41 Comments

  1. Ar fi indicat sa spunem asta la cocalari si sa le mai spunem ca daca mor inainte (adica de azi) vor prinde maine loc mai in fata in Rai. S-au vor putea lua bilete de azi ca maine sa le vanda la suprapret la poarta Raiului!

  2. nope. vine pe 1.1.2000 cand o sa moara toate computerele. ah! nu. o sa vina pe 06.06.06 cand o sa vina satana. ah! nu. maine. ah! nu. pe 21.12.2012 – doomsday.

  3. Daca vine apocalipsa maine at brb LOL ( la o laba ^_^ ). Sa fiu mai usor in ascendenta mea spre rai.

  4. eu m-am apucat deja de baut. sper sa termin examenele inainte de end of the world :))) macar sa mor cu inima impacata ca am trecut anu.

  5. mdea….stati linistiti ca maine sa vedeti ce coada e la poarta raiului….sa vezi ce ne calcam pe picioare maine

  6. Ce prost sunt ca tocmai mi-am platit abonamentul la telefon, trebuia sa astept pana maine… pffff!

  7. defapt……ma-au chelit la caoe astia cu gaura lor…..haideti ma fratilor ce draq dumnezeu a facut lumea poate sa o distruga cand vrea…nu vine alde pla in belgrad cu seringa sa faca gaura….FACE GAURA II PUNEM PETIC ce draq

  8. las k si sfarsitu lumii sa fie si maine tot la munca o sa fiu
    acu p bune sa fim seriosi o sa fie sfarsitul lumi de la impactul a doi protoni cand il vad pe basescu treaz(sobru)

  9. mdea….sa gasit ala sa ii faca audienta lu diaconescu cu gaura lui cu tot…..nu are ce manca si ma abureste p mn aci ca gaura neagra…

  10. Cat de retardat sa fi sa crezi ca vine sfarsitul lumii ?(pfffff……mi se rupe pula…barem murim toti odata,nu sa-mi moara mama prima sau tata s.a.m.d….asa ca asteptam cu drag SFARSITUL LUMII !!!) pfff..de unde atata prostie…..sa fim seriosi..pana acum se “cacau” toti astia pe la tv si prin ziare k sf lumii va fi in 2000…apocalipsa…etc si uite k nu s-a intamplat nimic…deci duceti-va linistiti la munca !!! k nu scapati asa usor !!!

  11. sa amanat :))) sfarsitul lumii =)) nu stiam ca Dumnezeu comunica cu voi :)) se vede ca aveti o asazisa ” Gaura Neagra ” dar e stabilita la voi in cap … Nu aveti incredere in Dumnezeu si mai lasati si voi aberatiile si experimentele ca sasa va da gres din prima ! va rog sa-mi trimiteti sms cu 2 ore inaintea evenimentului ca sa mananc ca nu vreau sa mor flamanda ….:)):)):)) ( VAI SI AMAR DE VOI )

  12. Shiiit! shi am zis k ma trezesc devreme sa am timp s fac detoate…Sa zis cu “Sex, Drugs & Alcohol” cum imi propusesem:( Da’ las’ k mai am timp de un cui, un pahar de whiskey shi o laba :)))

  13. NU VINE NICI UN SFARSIT… aveti probleme cu fizica… au mai fost astfel de experimente in america 😉 se ciocnesc 2 protoni si murim =))))))))

  14. am inteles k azi e test… in oct e experimentu…
    Ce as face eu inainte de sfarsitu lumii? viol pervers in biserica

  15. – nu vine nici un sfarsit de lume … mai bine platesti facturile decat sa te caute astia pt penalizari …

    – asa de fun … ar fi cativa de care m-as bucura sa scap … dar n-ar mai fi viata condimentata fara ei;

    @andrei
    – iti recomand un consult la psiholog

  16. Latest news : Experimentul de azi din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni . Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor….

  17. bravo…si de sfarsitu’ lumii tot barbatii sunt avantajati…intra cu totul intr-o gaura neagra…ce discriminare!

  18. @andrei
    ce te opreste sa faci acum ce ti-ai propus? nu te tin coaiele?

    @fulgerica
    ai pus o intrebare de-a dreptul retorica, pt ca de cand exista omenirea au existat milioane, daca nu miliarde de fapte / ganduri / teorii care au fost lipsite de logica…deci ce te face sa crezi ca omenirea nu ar fi capabila sa se autodistruga, cheltuind si o gramada de bani pentru asta? eu cred ca suntem in stare…

  19. sunteti prostii ma astia ce credeti.nu mai stiu ce sa faca ca sa atraga atentia.dak ar crede makar un pik in d-zeu nu ar sp asemenea porcarii.hai k ne pregatim si noi.facem un dus..

  20. =)))))))))))) tot asa Dan =)))))))))) hai k a fost tare aia cu romaniiii=))))))))))))))))))))))))0

  21. cine e asa de prost sa creada minununi las sa vina ce las sa murim ce e mare ranza

  22. o data si o data ar trebui sa fie da osa fie dupa un catralion de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *