Blogul tau are bass?

Sono.ro lanseaza un concurs pentru bloggeri din urma caruia va puteti “trezi” cu o pereche de boxe de toata frumusetea.

Tot ce aveti de facut este sa sa publicati pe blogul vostru un video, o poza sau o poveste despre o folosire neconventionala a boxelor. In articolul fiecaruia trebuie pus un link catre sono.ro si unul catre pagina de concurs unde cititorii vostri/prietenii va vor putea  vota.

Mai multe detalii gasiti chiar pe pagina de concurs.

Legat de participarea mea: singura folosire neconventionala a boxelor mele a fost atunci cand cei doi papagali de care aveam grija s-au decis sa foloseasca o parte din sistemul surround (inaltele ce le tin suspendate) pe post  de pista de aterizare  si loc de recreere. Stiti ca exista acizi in gainatul ala asa ca, inevitabil, I-am “zburat” pe baieti ( nu aveam timp de ei, nu de alta si in plus fata de asta, le-am fost baby sitter cat timp stapana lor a fost in concediu. Deci nici macar nu erau ai mei 😀 ).

Succes tuturor la concurs si nu uitati sa va trageti prietenii aproape! Mai multe voturi, mai multe sanse! Nu?

Later edit: 10 moduri creative de folosire a boxelor sunt prezentate aici.

bullets

3 Comments

  1. Ce mai boxe, la premiul 1 boxe de 20W care costa 500 ron. Mai bine ar fi dat alte boxe de banii aia … macar pe la 100W, ca sa nu le folosesti doar pe post de casti.

  2. Daca folosesti boxele ca suport pentru ceva mai poti sa le numesti boxe?Mi se pare ca tema concursului nu este prea bine aleasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *