Criza financiara exista in Romania (?)

Da sau nu? Ma cam ia cu frig cand vad in fiecare dimineata acel 3.9780  = 1 Euro scris pe geamul bancii din cladirea unde muncesc. Ma ia cu frig pentru ca imi este frica sa ma gandesc ca poate maine o sa vad 4,221 sau chiar 4,5334.

Doamna Ionescu este functionar public si castiga 1.100 de lei. Domnul Ionescu are venit mai mare, de 3.000 de lei. Anul trecut, si-au cumparat in rate si o masina. Sperau ca lui, domnului Ionescu adica, sa i se mareasca salariul cu inca 1500 de lei, adica exact rata masinii.
[…]
Isi achitau cele 700 de euro, cat insumau ratele la banci, iar din restul de bani se descurcau.
[…]
Acum, familia Ionescu, care locuieste in sectorul 3, plateste 1050 de euro pe luna.

Mai jos puteti citi drama unei familii de trei persoane, cu venituri de 1.200 euro, care  mai nou, a ajuns sa plateasca rate in valoare de 1050 euro.

Link

[via zoso]

bullets

9 Comments

  1. toata lumea a preluat povestea asta (adevarata sau fictiva).
    este o porcarie. nu trebuia sa se indatoreze in halul asta. prostia se plateste.
    daca o sa mai urce asa euro o sa vedem in parcurile de masini SH o groaza de Q7,X5 etc cu anunt “predare leasing”.

  2. Ai ceva informatii cand anunti 4,5 euro 🙂 ?

    Povestea respectivă a apărut pe hoţnews şi cred că e pur şi simplu o glumă nu un fapt real deoarece ultima frază anunţă că Tăriceanu spune că nu e criză şi Ioneştii ar dormi liniştiţi

  3. mai da`o dracu de treaba.. 1500 ron rata la masina? ce , tuseste daca merge cu RATB-ul? nah bine, a vrut masina ca masina a devenit un lucru absolut necesar, dar rata la un logan e 7-8 mil pe luna.. asta ce conduce, audi a4 ?

    daca aveau venituri 1200 euro si plateau 1000 euro doar la casa mai intelegeam sa se planga

    pe o gramada de site-uri am vazut prostia asta de articol..si la comentarii aceleasi pareri identice: niste idioti!

  4. eu stiu un caz concret cum a crescut rata din cauza euro-ului, acuma lucreaza tipul in Spania sa-si poata plati ratele, deci e pe bune

  5. Nu vad nici o poveste trista aici ci doar multa Prostie … plus cin te pune sa faci credite in EUR cand stii ca la noi eur urca si coboara de nu te vezi dohh oameni prosti nam ce sa zic alceva ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *